• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Schott B3 Bomber Jacket Nahkatakki Musta

Schott B3 Bomber Jacket Nahkatakki Musta, tuhti lampaannahkakuosi, lampaankarvaa, kunnon amerikkalainen nahkatakki, kestää isältä pojalle, valmistaja Schott NYC – USA

Erikoisväri jota saatavana rajoitetusti!

1 600,00 €

Tyhjennä valinta

Schott B3 Bomber Jacket Nahkatakki Musta, tuhti lampaannahkakuosi, lampaankarvaa, kunnon amerikkalainen nahkatakki, kestää isältä pojalle, valmistaja Schott NYC – USA

Schott B3 Bomber Jacket Nahkatakki Musta

Tiedätkö mikä oli sillon toisen maailmanpelin aikaan aika ärsyttävä juttu? No ainakin lentäjien kohdalla se, että niiden hytit ei ollu lämmitettyjä. Vastaus tohon on simppeli, eli jos on kylmä, niin pue vaatetta päälle. Schott B-3 nahktakki oli pirun hyvä ratkaisu silloin, sillä tässä käsittämättömän upeassa nahkatakissa on erittäin tuhti vuoraus, joka on tehty lampaan karvasta.

Materiaali

Pintanahka on 100% lampaannahkaa. Nahka on ns. teksturoitua, eli pinta näyttää ryppyiseltä. Lämpövuori on 100% lampaankarvaa. Vetoketju ja soljet ovat metallia. Kaikki ulkoiset saumat on vahvistettu erillisellä liitosnahalla. Schott B-3 Bomber Jacket on sitten niin pirskatin laadukas, ettei sitä voi omatoimisesti pestä. Jos pesuhommeloita tarvitsee, niin vie takki nahkatakkeihin erikoistuneelle puhdistajalle. Schott B3 Bomber Jacket Nahkatakki Musta on saatavana myös ruskean värisenä!

Taskut

Takista löytyy ainoastaan kaksi avointa alataskua. Taskujen sisus on mattapintaista nahkaa, eli voit huoletta säilöä siellä esimerkiksi isoilla näytöillä varustettuja puhelimia ilman huolta, että näyttö naarmuuntuu.

Koko

Nyt sitten tarkkana ton koon kanssa. Verkkokaupassa näkyy ensin koko, esim. 42 ja sen perässä suluissa 52. Toi meinaa sitä, että eka numero on jenkkiläinen koko ja suluissa oleva koko on eurooppalainen. Jos käytät vaikkapa 56-pukukoon takkeja, niin ota silloin 46(56).

Muuta

Kaulus voidaan pitää alhaalle taitettuna tai nostettuna korkealle. Kauluksessa on kaksi sulkusolkea. Helmassa on kevyt halkio ja sen päällä on kiristyssoljet. Voit siis halutessasi kiristää vyötäröä itsellesi sopivaksi. Varmaan aika moni kauhistelee tän rotsin hintaa. Onhan se arvokas, mutta tämä rotsi on mallia isältä pojalle ja pojalta eteenpäin. Kuten oikeat nahkatakit tekeekin, niin tämäkin vain paranee käyttäessä.

Jos jokin haluamasi  koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin varmasti myös saat haluamasi takin!

Tutustu koko Schott nahkatakki mallistoomme tästä!

Schott NYC: Lyhyt historia

Schott NYC:n tarina alkaa vuodesta 1913, jolloin Fordin T-malli ilmaantui amerikkalaiseen katukuvaan. Samaan aikaan New Yorkissa kaksi veljestä, Irving ja Jack Schott, aloittivat sadetakkien valmistamisen Manhattanin Lower East sidella kellarityöpajassaan. Nahkaiset takit nimettiin rakastavasti Irvingin lempisikarimallin, Perfecton, mukaan. Sadetakkien lisäksi Irving visioi uuden ajan motoristeille ajotakin, historian ensimmäisen moottoripyörätakin, jonka alkuperäinen lähtöhinta oli 5,50$ longislandilaisessa Harley Davidson -myymälässä.

Toisen maailmansodan aikaan Schott NYC oli jo tunnettu takkivalmistaja Yhdysvaltojen itärannikolla. Vahvoista materiaaleista ja laadukkaasta käsityöstään tunnettu Schott palkattiin tekemään valtava määrä takkeja amerikkalaisille asevoimille. Näiltä ajoilta ovat peräisin edelleen valmistettava alkuperäinen pitkän matkan pommikonemiehistöille tehty lämmin ja lampaanvillainen “bomber jacket” nahkatakki, joka tuli tunnetuksi sittemmin “B-3” nimellä. Laivastolle valmistetut erittäin paksusta melton-villasta tehdyt 740N “pea coat” -kansitakit nostettiin suoraan klassikkostatukseen, joten niitäpä valmistettiinkin B-3:n kanssa asevoimille seuraavat 60 vuotta.

Sodanajan jälkeen Yhdysvalloissa koettiin nuorisokulttuurin ennennäkemätön kasvu nopeiden autojen, pahojen poikien ja rock’n’rollin muodossa. Suosituista Schott Perfecto -moottoripyörätakeista tuli välittömästi kapinoivien katujengien vakiovaruste. Suosiolla oli kuitenkin kääntöpuolensa, sillä monet koulut kielsivät nahkatakkien käytön ja poliisinkin silmätikuksi oli helppo päästä pukeutumalla kuin kulttiklassikko “The Wild Ones” -elokuvan antisankari Marlon Brando. Tuon ajan ikonisimpia muotikuvia on totta kai vuodelta 1954, jolloin Marlon Brando ikuistettiin istumassa Harley Davidsoninsa päällä Schott Perfecton Lone Star -versio yllään. Suosio palasi takaisin entistä kovempana, kun 50-luvun loppuun mennessä kiellot kumottiin ja uusi nuorten kapinallisten sankari, James Dean, liikkui vain ja ainoastaan Schott Perfectonsa suojaamana.

Seuraavina vuosikymmeninä Schott NYC:n nahkatakkeja ja pilotteja ovat käyttäneet ahkerasti mm. The Ramones, Blondie, Sex Pistols, Rihanna, Bruce Springsteen, Kanye West, Lady Gaga ja Iggy Pop. Schott NYC:n nahkatakit ja talvitakit ovat kiistatta yhä ja edelleen maailman parhaita, ja siksipä Salainen Agentti myy niitä jo kolmatta vuosikymmentä ylpeänä yhteistyökumppanina.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Klassinen pilottitakkimalli
– B-3 Bomber Jacket
– Mustaa lampaannahkaa
Lämmin lampaankarvavuori
– Kestää ja kestää
– Paras

Saatat myös pitää...