• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott Berill Naisten Lyhyt Talvitakki Pinkki

Schott Berill Naisten Lyhyt Talvitakki Pinkki, upea ja lämmin naisten lyhyt talvitakki, naisellisen napakka istuvuus, valmistaja Schott NYC – Yhdysvallat

Verkkokaupan Outletin poistotuote – ei ole esillä ilman eri pyyntö myymälässä! Vain M-koko jäljellä!

219,00 € 175,20 €

Tyhjennä valinta

Schott Berill Naisten Lyhyt Talvitakki Pinkki, lämmin ja veikeän värinen naisten talvitakki isolla hupulla, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Berill Naisten Lyhyt Talvitakki Pinkki

Berillissä on kiinteä, vuorattu huppu jossa irroitettava karvareunus. Takin hihansuissa on resorit ja kiristysmahdollisuus. Malliltaan takki on vyötäröpituinen ja helmassa sijaitsee resori.

Materiaali

Takin ulkokuori on valmistettu 70% puuvillasta ja 30% nylonista. Sisus on 100% teddypolyesteriä.

Koot

Tuotekuvissa esiintyvä malli on 169cm ja 55kg ja pitää yllään M-kokoa, joka on sopiva huomioonottaen mahdolliset talvella ylle puettavat lisäkerrastot.

Muuta

Berillissä on kaksi vetoketjullista etutaskua ja kaksi vetoketjullista rintataskua. Vasemmassa rinnassa Schott NYC-logo brodeerattuna. Mitoitus sopii hyvin pienikokoisille ja hoikille naisille.

Täältä löydät Berillin myös mustana!

Schott NYC: Lyhyt historia

Schott NYC:n tarina alkaa vuodesta 1913, jolloin Fordin T-malli ilmaantui amerikkalaiseen katukuvaan. Samaan aikaan New Yorkissa kaksi veljestä, Irving ja Jack Schott, aloittivat sadetakkien valmistamisen Manhattanin Lower East sidella kellarityöpajassaan. Nahkaiset takit nimettiin rakastavasti Irvingin lempisikarimallin, Perfecton, mukaan. Sadetakkien lisäksi Irving visioi uuden ajan motoristeille ajotakin, historian ensimmäisen moottoripyörätakin, jonka alkuperäinen lähtöhinta oli 5,50$ longislandilaisessa Harley Davidson -myymälässä.

Toisen maailmansodan aikaan Schott NYC oli jo tunnettu takkivalmistaja Yhdysvaltojen itärannikolla. Vahvoista materiaaleista ja laadukkaasta käsityöstään tunnettu Schott palkattiin tekemään valtava määrä takkeja amerikkalaisille asevoimille. Näiltä ajoilta ovat peräisin edelleen valmistettava alkuperäinen pitkän matkan pommikonemiehistöille tehty lämmin ja lampaanvillainen ”bomber jacket” nahkatakki, joka tuli tunnetuksi sittemmin ”B-3” nimellä. Laivastolle valmistetut erittäin paksusta melton-villasta tehdyt 740N ”pea coat” -kansitakit nostettiin suoraan klassikkostatukseen, joten niitäpä valmistettiinkin B-3:n kanssa asevoimille seuraavat 60 vuotta.

Sodanajan jälkeen Yhdysvalloissa koettiin nuorisokulttuurin ennennäkemätön kasvu nopeiden autojen, pahojen poikien ja rock’n’rollin muodossa. Suosituista Schott Perfecto -moottoripyörätakeista tuli välittömästi kapinoivien katujengien vakiovaruste. Suosiolla oli kuitenkin kääntöpuolensa, sillä monet koulut kielsivät nahkatakkien käytön ja poliisinkin silmätikuksi oli helppo päästä pukeutumalla kuin kulttiklassikko ”The Wild Ones” -elokuvan antisankari Marlon Brando. Tuon ajan ikonisimpia muotikuvia on totta kai vuodelta 1954, jolloin Marlon Brando ikuistettiin istumassa Harley Davidsoninsa päällä Schott Perfecton Lone Star -versio yllään. Suosio palasi takaisin entistä kovempana, kun 50-luvun loppuun mennessä kiellot kumottiin ja uusi nuorten kapinallisten sankari, James Dean, liikkui vain ja ainoastaan Schott Perfectonsa suojaamana.

Seuraavina vuosikymmeninä Schott NYC:n nahkatakkeja ja pilotteja ovat käyttäneet ahkerasti mm. The Ramones, Blondie, Sex Pistols, Rihanna, Bruce Springsteen, Kanye West, Lady Gaga ja Iggy Pop. Schott NYC:n nahkatakit ovat kiistatta yhä ja edelleen maailman parhaita, ja siksipä Salainen Agentti myy niitä jo kolmatta vuosikymmentä ylpeänä yhteistyökumppanina.

– Valmistaja Schott NYC, Yhdysvallat
– Erinomaisen lämmin ja mukava naisten talvitakki
– Pinkki
– Tuhti puuvillanylon-kangas
– Kaikin puolin laadukas toteutus

Saatat myös pitää...