facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
36 %
Säästä 35,99 €
ALENNUKSESSA
36 %
Jopa 35,99 €

Schott Cargo30 Shortsit Desertcamo

99,99  64,00 

0 out of 5

Schott Cargo30 Shortsit Desertcamo, reisitaskullinen, tyylikäs (ja jo lakkautettu) kesäshortsimalli amerikkalaiselta Schott NYC:ltä

Tämä tuote vain VERKKOKAUPAN outlet-osiosta. Valmistus lopetettu, tarjolla vain koko 28″!

Poista

Kuvaus

Schott Cargo30 Shortsit Desertcamo, rip-stop kangasta, desertcamo, reisitaskullinen, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Cargo30 Shortsit Desertcamo

Schott Cargo30 rip-stop on todella magee shortsimalli. Tarkkasilmäisimmät jo varmaan huomasivatkin, että tuohan on sama malli kuin kokopitkä Cargo rip-stop housu, mutta shortsiversiona.

Materiaali

Cargo30 rip-stop on oivallinen valinta kuumaankin ilmastoon kankaan ollessa ilmavaa ja kevyttä. Kaikki housut ovat sävyiltään aavistuksen erilaisia, sillä jokaiset housut käyvät läpi uniikin kulutuspesun ja värjäyksen. Kangas on kulutettu näyttämään aavistuksen käytetyltä. Pese housut ensimmäisen kerran yksinään. Huolehdi, että pesulämpötila ei yli 30 astetta, koska kangas on täyttä puuvillaa. Muutoin voi ehkä tulla vähän paha mieli 🙁

Taskut

Cargo30 rip-stopeissa on kaksi avointa etutaskua. Oikeanpuolimmaisen taskun päällä on vielä vetoketjullinen tasku. Shortseissa on myös kahdet tilavat reisitaskut, joista molemmat suljetaan napeilla. Molempien taskujen päällä on vielä pienet kynätaskut. Oikeanpuolimmaisen reisitaskun läpän päälle on ommeltu kangasmerkki, johon on brodeerattu teksti ”SCHOTT NYC”. Persauksista löytyy myös kahdet, napeilla suljettavat taskut.

Muuta

Näiden shortsien mukana toimitetaan tuhti vyö. Vyö on periaatteessa sama, mitä me myymme myös erikseen, tosin ilman kulutettua pintaa. Vyötäröllä on kunnolliset kiristysnarut. Tämä malli on slimfit mallia, jotenka tarjolla oleva 28″ koko on todella pienivyötäröisille kuin lottovoitto!

Tutustu tästä myös Propper BDU Housut Digitaldesertcamo kuvioinnilla!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Väri desertcamo
– Rip-stop puuvillaa
– Toimitetaan vyön kanssa
– Laadukas toteutus

Lisätiedot

Koko

28", 30", 32"

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä