• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Schott Cargo30 Shortsit Urbancamo

Schott Cargo30 Shortsit Urbancamo, rip-stop-kangasta, reisitaskullinen shortsi, moderni maastokuvio urbancamo, valmistaja amerikkalainen Schott NYC

Nyt poistossa, valmistus lopetettu!

99,99 € 83,99 €

Tyhjennä valinta

Schott Cargo30 Shortsit Urbancamo, rip-stop-kangasta, reisitaskullinen, moderni maastokuvio urbancamo, valmistaja amerikkalainen Schott NYC

Schott Cargo30 Shortsit Urbancamo

Laadullisesti Schott Cargo30 Shortsit ovat niin sanotusti pomminvarma shortsimalli suomalaiseen kesään. Ameriikkalaiset ovat selkeästi tarkastelleet meikäläisten kesäkäyttäytymistä, kun näitä meille tarjosivat, sillä sen verran tukevasta materiaalista on kyse. Kestävä heittämällä suomalaisen Tarkkasilmäisimmät jo varmaan huomasivatkin, että tuohan on sama malli kuin kokopitkissä Schott Cargo Rip-stop Housuissa, mutta siis – duh – shortsiversiona.

Materiaali

Schott Cargo30 Rip-Stop Shortsit ovat oivallinen valinta kuumaankin ilmastoon kankaan ollessa ilmavaa ja kevyttä. Kaikki housut ovat sävyiltään aavistuksen erilaisia, sillä jokaiset housut käyvät läpi uniikin kulutuspesun ja värjäyksen. Kangas on kulutettu näyttämään aavistuksen käytetyltä. Pese housut ensimmäisen kerran yksinään. Huolehdi, että pesulämpötila ei yli 30 astetta, koska kangas on täyttä puuvillaa. Muutoin voi ehkä tulla vähän paha mieli!

Taskut

Schott cargo30 rip-stopeissa on kaksi avointa etutaskua. Oikeanpuolimmaisen taskun päällä on vielä vetoketjullinen tasku. Shortseissa on myös kahdet tilavat reisitaskut, joista molemmat suljetaan napeilla. Molempien taskujen päällä on vielä pienet kynätaskut. Oikeanpuolimmaisen reisitaskun läpän päälle on ommeltu kangasmerkki, johon on brodeerattu teksti ”SCHOTT NYC”. Persauksista löytyy myös kahdet, napeilla suljettavat taskut.

Muuta

Näiden shortsien mukana toimitetaan tuhti vyö. Vyö on periaatteessa sama, mitä me myymme myös erikseen, tosin ilman kulutettua pintaa. Vyötäröllä on kunnolliset kiristysnarut. Saatavana seuraavat värit: bluecamo, camo ja urbancamo.

– Valmistaja Schott NYC
– Väri ”light urbancamo”
– Rip-stop puuvillaa
– Toimitetaan vyön kanssa

Saatat myös pitää...