• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 6kpl jäljellä

Schott CWU-45 Pilottitakki Harmaa

Schott CWU-45 Pilottitakki Harmaa, uusi, irroitettava karvakaulus, vyötäröpituinen, tuttu ja turvallinen pilottirotsi irroitettavalla karvakauluksella, valmistaja Schott NYC – USA

Erikoismalli – nyt kovassa tarjouksessa!

199,90 € – 288,00 €

Tyhjennä valinta

Schott CWU-45 Pilottitakki Harmaa, irroitettava karvakaulus, vyötäröpituine, tuttu ja turvallinen pilottirotsi irroitettavalla karvakauluksella, valmistaja Schott NYC – USA

Schott CWU-45 Pilottitakki Harmaa

Jos pidät enemmän cwu:sta kuin ma-1:stä, niin tämä pilottirotsi voisi olla juuri oikea valinta sulle. Schott poikkeaa Alphasta ainakin materiaalin puolesta, sillä näissä Schotin pilottitakeissa käytetään huomattavasti jämäkämpiä materiaaleja.

Taskut

CWU:n etutaskut suljetaan tarraläpillä. Taskut ovat erittäin kookkaat ja niiden suuaukot ovat viistosti käytettävissä. Taskujen sivusta löytyy avoimet taskut esimerkiksi käsien lämmittämiseen. Takin sisäpuolelta, molemmin puolin, löytyy yhdet vetoketjulliset povitaskut. Taskujen sisus on pehmeää fleeceä. Vasemmasta hihasta löytyy vetoketjullinen tasku ja sen päällä on 4 paikkaa kynille.

Koot

Takista löytyy koot: S – 3XL. Ajankohtaisen saldon kustakin koosta saat koko alasvetovalikosta.

Muuta

Schott CWU-45 Pilottitakki Harmaa suljetaan metallisella vetoketjulla. Takin rinnassa, vasemmalla puolella, on Schotin kangasmerkki. Kangasmerkki on mallia tarra, joten sen voi korvata vaikkapa oman yrityksen merkillä. Takissa on resorit vyötäröllä ja hihansuissa. Resorit ovat väriltään mustia. Kauluksessa on keinokarvareunus jonka voi halutessaan ottaa pois. Tämä on erikoismalli jossa ulkokangas on erikoisvahvistettua. Alunperin takin piti olla viiltosuojattu mutta nykyisillä turvamääräyksillä tätä ominaisuutta ei enään ole. No, joka tapauksessa kangas on todella jämäkkää ja kestää suurempaa rasitusta kuin perus ulkotakin kangas. Kun haluat saada persoonallisen pilottitakin jota ei löydy kuin harvoilta ostat tämän, valmistus on lopetettu.

Tutustu tästä Alpha Industries CWU-45 nahkatakkiin!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Klassinen Cold Weather Uniform Flight Jacket
– Väri harmaa
– Vyötäröpituinen
– Normaalimittainen

Saatat myös pitää...