• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott CWU-45 Pilottitakki Musta

Schott CWU-45 Pilottitakki Musta, huippulaadukas, kauluksellinen pilottitakki, kaksi tarralla suljettavaa alataskua, klassikkomalli, mitoitus on tässä takki mallissa kohtuullisen istuva (ei väljä), valmistaja Schott NYC – USA

Saatavana pieni rajoitettu erä! Vain koko S jäljellä !

165,00 € – 245,00 €

Tyhjennä valinta

Schott CWU-45 Pilottitakki Musta, huippulaadukas, kauluksellinen pilottitakki, klassikkomalli, valmistaja Schott NYC – USA

Schott CWU-45 Pilottitakki Musta

Tämä on nyt sitä kuuluisaa ja kaikkien rakastamaa peruspilottikuosia taatusti autenttisella otteella. CWU-45 on noista parista klassisesta pilottimallista se ryhdikkäämpi korkeilla etutaskuilla ja taitettavalla kauluksella. Toisen maailmansodan aikaan näitä rotseja näkyi amerikkalaisten pilottien, navigoijien ja taistelulentokoneiden huoltohenkilökunnan käytössä. Tuulisiin ja kylmiin olosuhteisiin tehty ”cold weather uniform” vuosimallia ’45 kestää tiiviin nylonkuorensa ansiosta navakkaa tuulta ja kestää kastumatta vettä sekä loskaa jonkun aikaa.

Materiaali

Pintakuosi on valmistettu 100% nylonkankaasta.

Muuta

Rinnassa velcro-kiinnitteinen Schottin-logo. Kuten CWU:ssa kuuluu, on tässäkin versiossa kaksi reilua etutaskua ja sisäpuolella kehoa vasten lämpimänä pysyvä povitasku. Takki suljetaan – kuinkas muutenkaan – jämäkällä vetoketjulla. Amerikkalainen Schott NYC väsää kaikkinsa takkinsa huolella ja yksityiskohtia myöten vimosen päälle. Vaikka firmana Schott on taatusti tunnetumpi nahkatakeistaan ja kansitakeistaan, ovat erikoisemmatkin pilottimallit ja erityisesti CWU-45:n eri versiot kuuluneet firman tuotantoon jo useamman vuosikymmenen ajan. Jos tarvitset laadukasta ja pitkäkestoista pilottia, et taatusti pety valitessasi Schott NYC:n rotsia.

Koot

Normaalikokoinen mitoitus! Eli mallina toimiva 178cm/75kg miekkonen pitää M-kokoa sopivana itselleen. S-koon kaveri olisi siis noin 165-175cm ja 65-70kg.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Klassinen pilottimalli
– Niin laadukas kuin olla vaan voi!
– Musta
– Irroitettava tarranauhalogo rinnassa
– Normaalikaulus

Katso tästä pilottitakkiin sopivat PME Bare Metal Sioux farkut!

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Lopeta käyttäjätilisi?

Käyttäjätilisi lopetetaan ja kaikki tietosi poistetaan peruuttamattomasti. Oletko aivan varma?

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!