facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
25 %
Säästä 74,00 €
ALENNUKSESSA
25 %
Säästä 74,00 €
ALENNUKSESSA
25 %
Jopa 74,00 €

Schott Freemont Talvitakki Harmaa

299,00  225,00 

0 out of 5

Vain OUTLET osiosta, takkia ei enään valmisteta. Schott Freemont Talvitakki Harmaa, vyötäröpituinen, vaativaan ja tyylikkääseen käyttöön syksyyn ja talveen. Hupussa oleva karvareunus irroitettavissa napeilla.

Poista

Kuvaus

Schott Freemont Talvitakki Harmaa, vyötäröpituinen. Nyt poisto hintaan 225€.

Schott Freemont Talvitakki Harmaa, vaativaan ja tyylikkääseen käyttöön

Schott Freemont Talvitakki Harmaa on malliltaan Slimfit, eli erittäin istuva. Kokosuosituksena on silti sama koko, kuin normaalistikin talvitakeista käytät. Takissa on korkea kaulus ja suomalaiselle sopivan pituiset hihat. Hihoissa ja vyötäröllä on leveät ja pehmeät resorit.

Taskut

Sehän on nyt selvää, ettei agentissa pahemmin myydä vaatteita missä ei olisi kunnolla taskuja. Freemont ei poikkea tavastamme lainkaan. Takin ulkopuolella, edessä, on kaksi avointa taskua. Näiden taskujen yläpuolelta löytyy kaksi tuplasululla varmistettua taskua. Taskun läppä suljetaan nepparilla ja itse taskun suu avataan vetoketjulla. Vasemmalla puolella, etutaskun yläpuolella on yksi vetoketjullinen tasku. Vasemmassa hihassa on myös pieni tarranauhalla suljettava tasku. Sisällä on yhteensä 3 povitaskua, joista kaksi suljetaan vetoketjuilla ja yksi napilla. Nappisulkuinen tasku soveltuu esimerkiksi kännykälle.

Materiaali ja pesu

Freemontin kuori on valmistettu 100% polyesterista. Vuoraus on valmistettu 100% polyesterista ja sisus on miellyttävää, 100% nylonia. Takin pesuun suosittelemme max. 30 asteen pesulämpötilaa ja hieno/villapesuohjelmaa. Älä käytä kuivarumpua, kuivapesua, silitysrautaa tai valkaisuaineita.

Muuta

Takissa on huuuurjan iso huppu. Hupun ulkoreunaa koristaa keinokarvareunus. Mikäli et halua pitää karvareunusta, niin sen saa irti tarranauhoilla. Hupun etuosassa on pieni lippa. Huppua saa myös tarvittaessa kiristettyä kiristysremmeillä. Takin pääväri on harmaa ja resorien väri musta. Takin kaulus nousee korkealle, joten se suojaa kovemmassakin tuiskeessa.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri harmaa
– SlimFit, lyhyt talvitakki malli
– Vaativaan ja tyylikkääseen käyttöön

Lisätiedot

Koko

XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä