• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 3kpl jäljellä

Schott Freemont Talvitakki Harmaa

Schott Freemont Talvitakki Harmaa, vyötäröpituinen, vaativaan ja tyylikkääseen käyttöön syksyyn ja talveen. Hupussa oleva karvareunus irroitettavissa napeilla.

Vain XXL ja 3XL koot jäljellä!

299,00 € 245,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , Brand:

Schott Freemont Talvitakki Harmaa, vyötäröpituinen.

Schott Freemont Talvitakki Harmaa, vaativaan ja tyylikkääseen käyttöön

Schott Freemont Talvitakki Harmaa on malliltaan Slimfit, eli erittäin istuva. Kokosuosituksena on silti sama koko, kuin normaalistikin talvitakeista käytät. Takissa on korkea kaulus ja suomalaiselle sopivan pituiset hihat. Hihoissa ja vyötäröllä on leveät ja pehmeät resorit.

Taskut

Sehän on nyt selvää, ettei agentissa pahemmin myydä vaatteita missä ei olisi kunnolla taskuja. Freemont ei poikkea tavastamme lainkaan. Takin ulkopuolella, edessä, on kaksi avointa taskua. Näiden taskujen yläpuolelta löytyy kaksi tuplasululla varmistettua taskua. Taskun läppä suljetaan nepparilla ja itse taskun suu avataan vetoketjulla. Vasemmalla puolella, etutaskun yläpuolella on yksi vetoketjullinen tasku. Vasemmassa hihassa on myös pieni tarranauhalla suljettava tasku. Sisällä on yhteensä 3 povitaskua, joista kaksi suljetaan vetoketjuilla ja yksi napilla. Nappisulkuinen tasku soveltuu esimerkiksi kännykälle.

Materiaali ja pesu

Freemontin kuori on valmistettu 100% polyesterista. Vuoraus on valmistettu 100% polyesterista ja sisus on miellyttävää, 100% nylonia. Takin pesuun suosittelemme max. 30 asteen pesulämpötilaa ja hieno/villapesuohjelmaa. Älä käytä kuivarumpua, kuivapesua, silitysrautaa tai valkaisuaineita.

Muuta

Takissa on huuuurjan iso huppu. Hupun ulkoreunaa koristaa keinokarvareunus. Mikäli et halua pitää karvareunusta, niin sen saa irti tarranauhoilla. Hupun etuosassa on pieni lippa. Huppua saa myös tarvittaessa kiristettyä kiristysremmeillä. Takin pääväri on harmaa ja resorien väri musta. Takin kaulus nousee korkealle, joten se suojaa kovemmassakin tuiskeessa.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri harmaa
– SlimFit, lyhyt talvitakki malli
– Vaativaan ja tyylikkääseen käyttöön

Saatat myös pitää...