• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Schott Military Nahkatakki Musta

Schott Military Nahkatakki Musta, uusi, metallinapeilla, istuva malli, leveät kaulukset, reilumpi pituus.

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavuus!

980,00 € – 1 220,00 €

Tyhjennä valinta

Schott Military Nahkatakki Musta, uusi, metallinapeilla, erikoismalli jota saatavana hyvin rajoitetusti, tilaa omasi nopeasti!

Schott Military Nahkatakki Musta

Schott osaa duunata nahkatakkeja, jotka tulee kestämään isältä pojalle, ja sieltä ehkä vielä eteenpäin. Tässä rotsissa yhdistyy laatu, kansitakin henkinen ulkonäkö ja istuva leikkaus. Takki on valmistettu jenkeissä New Yorkissa.

Materiaali

Takki on valmistettu aidosta lehmännahasta. Nahka on ihan oikeasti kovaa ja jämäkkää, eli ne markettien ns. tosikivatmukamasnahkatakit jäävät todella kauas tästä. Sisus on vuorattu kankaalla, joka on valmistettu 30% villasta ja 70% akryylista. Hihojen sisus on 100% polyesteria. Jos haluat puhdistaa takin, niin vie se suoraan ammattilaiselle. Älä edes yritä tehdä sille mitään kotona.

Taskut

Takissa on kaksi läpällistä alataskua. Taskujen reunasaumat ovat vahvistettu erillisellä nahkaosalla. Rinnan korkeudella on kaksi sivuttain käytettävää, avointa rintataskua. Takin sisäpuolella, vasemmalla, on yksi avoin povitasku. Kaikki taskut ovat vuorattu pehmeällä kankaalla, joten puhelimien tai vastaavien esineiden säilöminen onnistuu ilman naarmuuntumisen pelkoa.

Muuta

Takki suljetaan metallisilla napeilla. Vaikka kyseessä on kaksiriviset napit, niin takki voidaan silti sulkea vain kuten kuvassa näkyy, eli vasemmalta. Tuotekuvat on otettu M-kokoisen jantterin päällä (M / 32″32″) ja kuvattu takki on L-kokoinen. Malliltaan tämä rotsi on hieman istuva. Kauluksen pystyyn nostamalla saat hyvän suojan kun tuuli tuivertaa.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri musta
– Nahkaa
– Jämäkkä ja laadukas
– Valmistettu jenkeissä

Tästä pääset tutustumaan muihin valikoimissamme oleviin Schott nahkatakkeihin!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!