facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
29 %
Säästä 400,00 €
ALENNUKSESSA
29 %
Jopa 400,00 €

Schott Military Nahkatakki Musta

980,00 1 380,00 

0 out of 5

Schott Military Nahkatakki Musta, uusi, metallinapeilla, istuva malli, leveät kaulukset, reilumpi pituus.

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavuus!

Poista

Kuvaus

Schott Military Nahkatakki Musta, uusi, metallinapeilla, erikoismalli jota saatavana hyvin rajoitetusti, tilaa omasi nopeasti!

Schott Military Nahkatakki Musta

Schott osaa duunata nahkatakkeja, jotka tulee kestämään isältä pojalle, ja sieltä ehkä vielä eteenpäin. Tässä rotsissa yhdistyy laatu, kansitakin henkinen ulkonäkö ja istuva leikkaus. Takki on valmistettu jenkeissä New Yorkissa.

Materiaali

Takki on valmistettu aidosta lehmännahasta. Nahka on ihan oikeasti kovaa ja jämäkkää, eli ne markettien ns. tosikivatmukamasnahkatakit jäävät todella kauas tästä. Sisus on vuorattu kankaalla, joka on valmistettu 30% villasta ja 70% akryylista. Hihojen sisus on 100% polyesteria. Jos haluat puhdistaa takin, niin vie se suoraan ammattilaiselle. Älä edes yritä tehdä sille mitään kotona.

Taskut

Takissa on kaksi läpällistä alataskua. Taskujen reunasaumat ovat vahvistettu erillisellä nahkaosalla. Rinnan korkeudella on kaksi sivuttain käytettävää, avointa rintataskua. Takin sisäpuolella, vasemmalla, on yksi avoin povitasku. Kaikki taskut ovat vuorattu pehmeällä kankaalla, joten puhelimien tai vastaavien esineiden säilöminen onnistuu ilman naarmuuntumisen pelkoa.

Muuta

Takki suljetaan metallisilla napeilla. Vaikka kyseessä on kaksiriviset napit, niin takki voidaan silti sulkea vain kuten kuvassa näkyy, eli vasemmalta. Tuotekuvat on otettu M-kokoisen jantterin päällä (M / 32″32″) ja kuvattu takki on L-kokoinen. Malliltaan tämä rotsi on hieman istuva. Kauluksen pystyyn nostamalla saat hyvän suojan kun tuuli tuivertaa.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri musta
– Nahkaa
– Jämäkkä ja laadukas
– Valmistettu jenkeissä

Tästä pääset tutustumaan muihin valikoimissamme oleviin Schott nahkatakkeihin!

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä