• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 2kpl jäljellä

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen, Schottin naisten malliston kevyt hupullinen takki/huppari, jota voi käyttää molemmin päin – katso tuotekuvat, lämmin tekokarvavuori, laadukas toteutus, valmistaja Schott – NYC

Tilattavissa vain verkkokaupan OUTLETista – mikäli haluat sovittaa, pyydä tuote myymälään soittamalla 010-6173 701!

100,00 € – 120,00 €

Tyhjennä valinta

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen, Schottin naisten malliston kääntöhuppari, pörröinen sisävuori/toinen puoli, lämmin, hyvin ainutlaatuisen näköinen paksu huppari, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen

Takki on vyötäröpituinen, nk. “pilottimallinen” ja toimii kääntötakkina. Toisella puolella on karva ja toisella puolella sileä pinta. Takissa on huppu ja kaksi etutaskua karvapuolella. Huppu sekä hihat ovat todella lämpimät ja pitävät lämmön sisällä erinomaisesti. Sekä vyötärö että hihansuut on varustettu resorilla, joten lämpö ei pääse karkaamaan harakoille!

Materiaali

Kääntötakkimaisuutensa takia Monkeyssä on käytetty runsaasti eri materiaaleja eri osioissa: “Villakangastakkipuoli” on 85% akryylia / 15% villaa, “karvapuoli” 85% akryylia / 15% pellavaa, hihat kääntöineen 85% akryyliä / 15% polyesteriä. Pesut todella hellävaroen, joko mieluiten käsin tai koneessa max. 30 -asteessa ja villaohjelmalla.

Koot

Monkeyn koot ovat istuvia eli noin yhden koon normaalia pienempiä! Ensimmäisessä neljässä kuvassa malli 169cm/55kg ja pitää kokoa M yllään, vaikka käyttää normaalisti takeissa kokoa S.

Muuta

Erikoismalli, jota ei enää valmisteta. Todella mukava ja astetta erikoisempi naisten huppari tai viileämmän välikauden takki!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Kääntötakki, jossa runsaasti hienoja ominaisuuksia
– “Villakangaspuoli” ja “karvapuoli”
– Väri: luonnon valkoinen
– Lämmin huppu, vyötärö ja hihansuut resorilla
– Valmistaja Schott NYC

 

Saatat myös pitää...