facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
36 %
Säästä 60,00 €
ALENNUKSESSA
36 %
Säästä 60,00 €
ALENNUKSESSA
36 %
Jopa 60,00 €

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen

169,00  109,00 

0 out of 5

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen, Schottin naisten malliston kevyt hupullinen takki/huppari, jota voi käyttää molemmin päin – katso tuotekuvat, lämmin tekokarvavuori, laadukas toteutus, valmistaja Schott – NYC

Tilattavissa vain verkkokaupan OUTLETista – mikäli haluat sovittaa, pyydä tuote myymälään soittamalla 010-6173 701!

Poista

Kuvaus

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen, Schottin naisten malliston kääntöhuppari, pörröinen sisävuori/toinen puoli, lämmin, hyvin ainutlaatuisen näköinen paksu huppari, valmistaja Schott NYC – USA

Schott Monkey Naisten Huppari Valkoinen

Takki on vyötäröpituinen, nk. ”pilottimallinen” ja toimii kääntötakkina. Toisella puolella on karva ja toisella puolella sileä pinta. Takissa on huppu ja kaksi etutaskua karvapuolella. Huppu sekä hihat ovat todella lämpimät ja pitävät lämmön sisällä erinomaisesti. Sekä vyötärö että hihansuut on varustettu resorilla, joten lämpö ei pääse karkaamaan harakoille!

Materiaali

Kääntötakkimaisuutensa takia Monkeyssä on käytetty runsaasti eri materiaaleja eri osioissa: ”Villakangastakkipuoli” on 85% akryylia / 15% villaa, ”karvapuoli” 85% akryylia / 15% pellavaa, hihat kääntöineen 85% akryyliä / 15% polyesteriä. Pesut todella hellävaroen, joko mieluiten käsin tai koneessa max. 30 -asteessa ja villaohjelmalla.

Koot

Monkeyn koot ovat istuvia eli noin yhden koon normaalia pienempiä! Ensimmäisessä neljässä kuvassa malli 169cm/55kg ja pitää kokoa M yllään, vaikka käyttää normaalisti takeissa kokoa S.

Muuta

Erikoismalli, jota ei enää valmisteta. Todella mukava ja astetta erikoisempi naisten huppari tai viileämmän välikauden takki!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Kääntötakki, jossa runsaasti hienoja ominaisuuksia
– ”Villakangaspuoli” ja ”karvapuoli”
– Väri: luonnon valkoinen
– Lämmin huppu, vyötärö ja hihansuut resorilla
– Valmistaja Schott NYC

 

Lisätiedot

Koko

M, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä