• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott MP-TEX CWU-45 Pilottitakki Sininen

Schott MP-TEX CWU-45 Pilottitakki Sininen, tumman sininen, kauluksellinen pilottitakki jossa on todella kestävä MP-TEX kangas.

VAIN verkkokauppa valikoimastamme, koko S jäljellä!

276,00 € 185,00 €

Tyhjennä valinta

Schott MP-TEX CWU-45 Pilottitakki Sininen, tumman sininen, kauluksellinen pilottitakki. Erikoismalli jota on jäljellä enään muutama, vain OUTLET osiosta tai noutohakuna myymälästä!

Schott MP-TEX CWU-45 Pilottitakki Sininen

Schott NYC valmistaa edelleen tiettyjä hyväksi havaittuja takkimalleja, eikä mikään rotsi pysy muodissa jossei se oikeasti ole pirun hyvä ja käytännöllinen vaatteena. Schott MP-TEX CWU-45 on jo ikoniksi muodostunut pilottimalli ja tämä erityisversio klassikosta pitää sisällään aivan mainion ominaisuuden: se hylkii tehokkaasti sekä vettä että tuulta. Olosuhteiden takki siis!

Materiaali

Valmistettu vettä ja tuulta hylkivästä tukevasta nylonkankaasta.

Muuta

Lisäominaisuuksiin kuuluu: Kaksi etutaskua, kaksi vetoketjullista povitaskua, metalli vetoketju, vasemmassa hihassa vetoketjutasku sekä kynätasku. Väri tumman sininen, irroitettava Schott logo rinnassa (velcrolla kiinnitettävä). Resorit hihansuissa ja vyötäröllä. Katso tästä Schott 100-vuotis juhla pilottitakki malli!

– Valmistaja Schott NYC
Kauluksellinen pilottitakki
– Tumman sininen
– Vettä ja tuulta hylkivä nylonkuosi
– Paljon taskutilaa ja yksityiskohtia

Saatat myös pitää...