facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Schott Mythical CWU-45 Pilottitakki

245,00 

0 out of 5

Harvinainen Schott 100-vuotis juhlavuoden erikoismalli! Schott Mythical CWU-45 pilottitakki 21031, sininen, juhlamalli, perinteinen CWU-pilotti, DuPont Teflon -suojakäsittely, irroitettava rintatarra, valmistaja Schott NYC – USA

Poista

Kuvaus

Schott Mythical CWU-45 Pilottitakki 21031, sininen, juhlamalli, perinteinen CWU-pilotti, DuPont Teflon -suojakäsittely, irtorintatarra, valmistaja Schott NYC – USA.  Erikoismalli joka tehtiin Schottin 100-vuotisjuhlia varten!

Schott Mythical CWU-45 Pilottitakki

Amerikkalaisen pilottitakin perusmalli CWU on päässyt jo miehen ikään, mutta niin on Schott NYC:kin. Erityisesti nahkatakeistaan tunnettu New Yorkissa edelleen vaikuttava vaatepaja juhlistaa 100-vuotisjuhlavuottaan erityiserällä tätä loistavaa pilottia. Mythical CWU on se vanha tuttu lentäjäntakki moderneilla parannuksilla. Ensinnäkin takin pintamateriaali on huippukestäväksi punottua nylonia, joka on vanhempiin kuoseihin verrattuna moninverroin pitkäikäisempää. Ulkokuosi on lisäksi käsitely vettä- ja öljyähylkivällä DuPont Teflon -menetelmällä, joka säästää hermoja pesukustannuksia silloin, kun vahinkoja sattuu.


Materiaali

Ulkokangas 100% nylonia. Sisävuori 100% nylonia. Vuoren eristysmateraali 100% polyesteriä.

Muuta

Takki on perusidealtaan kuitenkin se tuttu ja turvallinen CWU: Kaulus on kääntyvä, ulottuvuutta lisäävät selkäpuolen erikoisrakenteet eli lapaluiden kohdalle asettuvat ”pallot”, hihatasku kynäpaikkoineen, jämäkkä vetoketju ja napilliset etutaskut. Sisävuori on kirkkaan oranssi ja sitä koristavat kahden povitaskun lisäksi Schott NYC -juhlavuosibrodeeraus.
Takin voi tarvittaessa kääntää ylösalaisin ja jatkaa normaalia käyttöä. Tämä ominaisuus suunniteltiin alunperin oranssin huomiovärinsä takia lentoturmasta selvinneiden pilottien etsintää helpottamaan.

Koot

Kuvissa esiintyvä malli on 178cm/72kg ja pitää M-kokoa juuri sopivana. Mikäli väkisin haluat tunkea takin alle lisäkerrosta, paksua villapaitaa tai hupparia, huomioi tämä kokoa valitessasi.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Perinteinen CWU-pilotti
– Sininen /replica blue
– Käsitelty nylonkuori
– Juhlavuosimalli
– Iso brodeeraus sisävuoressa
– Irroitettava rintatarra

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä