• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott Naisten Mototrench Nahkatakki

Schott Naisten Mototrench Nahkatakki,  musta, virallinen Schottin tuotekoodi 21129W, pitkä naisten moottoripyöränahkatakki, lampaannahkaa, valmistaja Schott NYC – USA

Valitettavasti tätä takki ei saada lisää – valmistus lopetettu! Jäljellä vain koko S joka on poistossa verkkokaupassamme!

745,00 € 450,00 €

Tyhjennä valinta

Schott naisten MotoTrench Nahkatakki, 21129W, pitkä naisten moottoripyöränahkatakki, musta, lampaannahkaa, moitteettoman tyylikäs.

Schott Naisten Mototrench Nahkatakki

Schottin naistentakkien tähtikentällinen saa lisävahvistuksen pitkän motorotsin muodossa. Muotoja mukaileva leikkaus, lukuisat yksityiskohdat ja eritoten todella mukavat materiaalit tekevät tästä takista napakympin. Kaikki tämä on toteutettu laadulla johon vain Schott pystyy, onhan siinä firmassa duunattu takkeja kohta jo 100 vuotta..

Koko & mitat

Takki on, kuten kuvista näette, todella istuva. Malli on 160cm/50kg ja pitää päällä S-kokoa. Takin alle ei ole tarkoitus sulloa kerrastoa, joten huomioi tämä valitessasi kokoa. Koot menevät seuraavanlaisesti:

S = rinnanympärys 86cm, eurooppalainen puvunkoko 36
M = rinnanympärys 90cm, eurooppalainen puvunkoko 38-40
L = rinnanympärys 96cm, eurooppalainen puvunkoko 42-44
XL = rinnanympärys 106cm, eurooppalainen puvunkoko 46

Myymme myös lyhyempää Schott NYC Naisten Perfecto nahkatakkia!

Materiaali

Lampaannahkainen ihanuus, silkinpehmeäksi kutsuttu. Sisävuori on satiinia, ja ruusunkuvin koristeltua sellaista. Todella kevyt ja pehmoinen yllä vaikka onkin ehtaa nahkaa!

Muuta

Schott Naisten Mototrench Nahkatakki,  Naisten Nahkatakki toimii ylös asti suljettavalla vetoketjulla, kaulukset saa kiinni napein, jos haluaa takin laittaa nk. ”ajokuntoon”. Vetoketjuin toimivat myös hihojen suut sekä etutaskut, jotka on muuten tilavaa sorttia. Olkapoleteissa sijaitsee tummat tähtöset ja kiristysvuo muotoilee takin just sun ylle sopivaksi. Katselkaa ja ihailkaa, käykää kokeilemassa. Paras pitkä naisten motorotsi ikinä!

Schott NYC: Lyhyt historia

Schott NYC:n tarina alkaa vuodesta 1913, jolloin Fordin T-malli ilmaantui amerikkalaiseen katukuvaan. Samaan aikaan New Yorkissa kaksi veljestä, Irving ja Jack Schott, aloittivat sadetakkien valmistamisen Manhattanin Lower East sidella kellarityöpajassaan. Nahkaiset takit nimettiin rakastavasti Irvingin lempisikarimallin, Perfecton, mukaan. Sadetakkien lisäksi Irving visioi uuden ajan motoristeille ajotakin, historian ensimmäisen moottoripyörätakin, jonka alkuperäinen lähtöhinta oli 5,50$ longislandilaisessa Harley Davidson -myymälässä.

Toisen maailmansodan aikaan Schott NYC oli jo tunnettu takkivalmistaja Yhdysvaltojen itärannikolla. Vahvoista materiaaleista ja laadukkaasta käsityöstään tunnettu Schott palkattiin tekemään valtava määrä takkeja amerikkalaisille asevoimille. Näiltä ajoilta ovat peräisin edelleen valmistettava alkuperäinen pitkän matkan pommikonemiehistöille tehty lämmin ja lampaanvillainen ”bomber jacket” nahkatakki, joka tuli tunnetuksi sittemmin ”B-3” nimellä. Laivastolle valmistetut erittäin paksusta melton-villasta tehdyt 740N ”pea coat” -kansitakit nostettiin suoraan klassikkostatukseen, joten niitäpä valmistettiinkin B-3:n kanssa asevoimille seuraavat 60 vuotta.

Sodanajan jälkeen Yhdysvalloissa koettiin nuorisokulttuurin ennennäkemätön kasvu nopeiden autojen, pahojen poikien ja rock’n’rollin muodossa. Suosituista Schott Perfecto -moottoripyörätakeista tuli välittömästi kapinoivien katujengien vakiovaruste. Suosiolla oli kuitenkin kääntöpuolensa, sillä monet koulut kielsivät nahkatakkien käytön ja poliisinkin silmätikuksi oli helppo päästä pukeutumalla kuin kulttiklassikko ”The Wild Ones” -elokuvan antisankari Marlon Brando. Tuon ajan ikonisimpia muotikuvia on totta kai vuodelta 1954, jolloin Marlon Brando ikuistettiin istumassa Harley Davidsoninsa päällä Schott Perfecton Lone Star -versio yllään. Suosio palasi takaisin entistä kovempana, kun 50-luvun loppuun mennessä kiellot kumottiin ja uusi nuorten kapinallisten sankari, James Dean, liikkui vain ja ainoastaan Schott Perfectonsa suojaamana.

Seuraavina vuosikymmeninä Schott NYC:n nahkatakkeja ja pilotteja ovat käyttäneet ahkerasti mm. The Ramones, Blondie, Sex Pistols, Rihanna, Bruce Springsteen, Kanye West, Lady Gaga ja Iggy Pop. Schott NYC:n nahkatakit ovat kiistatta yhä ja edelleen maailman parhaita, ja siksipä Salainen Agentti myy niitä jo kolmatta vuosikymmentä ylpeänä yhteistyökumppanina.

Klikkaa tästä ja lisää Schottin kotisivuilta!

– Valmistaja Schott NYC – U.S
– Musta
– Pitkä motorotsi
– Vetoketjulliset taskut ja hihat
– Kauluksen saa ajon ajaksi todella ylös asti kiinni
– Olkapoletit ja kiristysvyö
– Paras pitkämallinen naisten nahkatakki

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!