facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
18 %
Säästä 31,00 €
ALENNUKSESSA
18 %
Jopa 31,00 €

Schott NYC Kirk2 Sweater Neule Blackcamo

169,00  138,00 

0 out of 5

Schott NYC Kirk2 Sweater Neule Blackcamo, vetoketjullinen villaneuletakki, kevyt, blackcamo-kuvointi, yksittäiskappale, valmistaja Schott NYC – USA

Harvinainen tummasti maastokuvioitu neuletakki!

Poista

Kuvaus

Schott NYC Kirk2 Sweater Neule Blackcamo, vetoketjullinen villaneuletakki, kevyt, blackcamo-kuvointi, yksittäiskappale, valmistaja Schott NYC – USA

Schott NYC Kirk2 Sweater Neule Blackcamo

Amerikkalainen villaneule makeana blackcamona. Schott NYC tunnetaan yleisesti nahkatakeistaan ja paksuista villaisista peacoateista. Kirk2 on mielenkiintoinen sivujuonne Schottin historiassa, sillä se on valmistettu aikana, jolloin Schott yritti kumartaa syvään omaan sotilasmenneisyyteensä. Maastokuvioidut kamppeet, reisitaskuhousut ja pitkälti kaikki muukin military-puolelta on Schottilta vuoteen 2017 mennessä kadonnut, mutta tämä tummalla maastokuviolla tehty näppärä kevyt neule on edelleen erinomainen tuote ja taatusti harvinainen ilmestys Schott-faneille.

Materiaali

Korkealaatuista villaa.

Muuta

Takki on napitettava. Vyötäröltä ja hihoista löytyy resorit. Vasemmassa hihassa  Schott-kangasmerkki. Schottin klassiset nahkatakit ja kansitakit löydät täältä!

– Valmistaja Schott NYC
– Blackcamo villaneule
– Vetoketjullinen
– Kätevän kevyt
– Yksittäiskappale, harvinainen erikoismalli Schottilta

Lisätiedot

Koko

M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä