• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Schott NYC LC3400 Nahkatakki Musta

Schott NYC LC3400 Nahkatakki Musta, kulutettu, ”cafe racer” -mallinen nahkatakki, kaksi vetoketjulla suljettavaa alataskua ja yksi rintatasku. Hihojensuissa kiristys vetoketjut, valmistaja Schott NYC – USA

Loppuunmyyty!

659,00 €

Tyhjennä valinta

Schott NYC LC3400 Nahkatakki Musta, kulutettu pinta, ”cafe racer” -mallinen, valmistaja Schott NYC – USA

Schott NYC LC3400 Nahkatakki Musta

Taattua Schott-laatua. Käsittelyymme saapui tyylitelty cafe racer -mallinen nahkatakki, joka valmistettu, ah, niin notkeasta vasikannahasta. Se on kuosiltaan hiukkasen kulutettu agressiivisen ja vauhdikkaan ulkonäön takaamiseksi. Takki on tarkoitettu istuvaksi, joten suosittelemme korkeintaan ohutta puuvillapaitaa tai sitten vain perinteistä t-paitaa alle.

Materiaali

Vasikannahkaa. Vuori polyesteriä.

Muuta

Schott LC3400 Nahkatakki Musta:ssa on useita vetoketjullisia taskuja ja yksityiskohtia. Etutaskujen lisäksi edestä löytyy vetoketjullinen rintatasku, esimerkiksi älypuhelinta varten. Myös hihat saa auki vetoketjuja käyttämällä. Sisäpuolelta löytyy kaksi povitaskua ja vasemmalla puolella myös multimediatasku nepparillisella remmillä.

Mitat

Kuten aiemmin jo mainitsin, Schott NYC LC3400 Nahkatakki Musta on malliltaan istuva ja sopivan nafti. Saimme koot XL ja 2XL, joista mallimme valitsi hiukan isoksi jääneen XL:n. L olisi ollut oikeampi koko 178cm x72 kg mallille. XL sitten suunnilleen 175-185 cm x 75-80 kg ja 2XL 180-190 cm x 80-90 kg immeisille. Soita ja kysy jos koko askarruttaa! puh. 010 6173 700!

Schott NYC: lyhyt historia

Schottin – lausutaan ”Shott” – tarina alkaa vuodesta 1913, jolloin Fordin T-malli ilmaantui amerikkalaiseen katukuvaan. Samaan aikaan New Yorkissa kaksi veljestä, Irving ja Jack Schott, aloittivat sadetakkien valmistamisen Manhattanin Lower East sidella kellarityöpajassaan. Nahkaiset takit nimettiin rakastavasti Irvingin lempisikarimallin, Perfecton, mukaan. Sadetakkien lisäksi Irving visioi uuden ajan motoristeille ajotakin, historian ensimmäisen moottoripyörätakin, jonka alkuperäinen lähtöhinta oli 5,50$ longislandilaisessa Harley Davidson -myymälässä.

Toisen maailmansodan aikaan Schott NYC oli jo tunnettu takkivalmistaja Yhdysvaltojen itärannikolla. Vahvoista materiaaleista ja laadukkaasta käsityöstään tunnettu Schott palkattiin tekemään valtava määrä takkeja amerikkalaisille asevoimille. Näiltä ajoilta ovat peräisin edelleen valmistettava alkuperäinen pitkän matkan pommikonemiehistöille tehty lämmin ja lampaanvillainen ”bomber jacket” nahkatakki, joka tuli tunnetuksi sittemmin ”B-3” nimellä. Laivastolle valmistetut erittäin paksusta melton-villasta tehdyt 740N ”pea coat” -kansitakit nostettiin suoraan klassikkostatukseen, joten niitäpä valmistettiinkin B-3:n kanssa asevoimille seuraavat 60 vuotta.

Sodanajan jälkeen Yhdysvalloissa koettiin nuorisokulttuurin ennennäkemätön kasvu nopeiden autojen, pahojen poikien ja rock’n’rollin muodossa. Suosituista Schott Perfecto -moottoripyörätakeista tuli välittömästi kapinoivien katujengien vakiovaruste. Suosiolla oli kuitenkin kääntöpuolensa, sillä monet koulut kielsivät nahkatakkien käytön ja poliisinkin silmätikuksi oli helppo päästä pukeutumalla kuin kulttiklassikko ”The Wild One” -elokuvan antisankari Marlon Brando. Tuon ajan ikonisimpia muotikuvia on totta kai vuodelta 1954, jolloin  Marlon Brando ikuistettiin istumassa Harley Davidsoninsa päällä Schott Perfecton Lone Star -versio yllään. Suosio palasi takaisin entistä kovempana, kun 50-luvun loppuun mennessä kiellot kumottiin ja uusi nuorten kapinallisten sankari, James Dean, liikkui vain ja ainoastaan Schott Perfectonsa suojaamana.

Seuraavina vuosikymmeninä Schott NYC:n nahkatakkeja ja pilotteja ovat käyttäneet ahkerasti mm. The Ramones, Blondie, Sex Pistols, Rihanna, Bruce Springsteen, Kanye West, Lady Gaga ja Iggy Pop. Schott NYC:n nahkatakit ovat kiistatta yhä ja edelleen maailman parhaita, ja siksipä Salainen Agentti myy niitä jo kolmatta vuosikymmentä ylpeänä yhteistyökumppanina.

Tutustu myös aitoon Schott Cafe Racer Nahkatakki 141 malliin tästä!

– Valmistaja Schott NYC
Cafe Racer -mallinen nahkatakki
– Musta
– Kulutettu
– Avattavat hihat

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!