• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy, lämmin, lämmittelytaskut, vetoketjulliset povitaskut, pidennetty selkäosa, korkea kaulus, valmistaja Schott NYC – USA

Laadukas ja menevä toppaliivi amerikkalaiselta Schottilta.

129,00 €

Tyhjennä valinta

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy, lämmin topattu talviliivi, jämäkkä vetoketju nahkavetimellä, isot lämmittelytaskut, povitaskut molemmin puolin esim. lompakolle (suljetaan vetoketjulla), valmistaja Schott NYC – USA

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy

Tästä loistava alkukevät/kylmän syyskelin toppaliivi, joka sopii kunnon aluskerraston kanssa myös pieneen tuiskuun ja tuiverrukseen. Newbury-niminen toppaliivimme on sopivan runsas päällä, muttei liian muhkea tai ahdistava. Korkea kaulus ja kunnolla tikatut saumat takaavat lämmön pysymisen iholla kovallakin pakkasella. Pidennetty selkäosa varmistaa että kylmä ei pääse hiipimään selkäpuolelta sisään. Vetoketjun päällä myrskyläppä joka kiinnitetään painonapeilla toppaliiviin kiinni.

Materiaali

Päällysmateriaali 100% nylonia – ja siksi aavistuksen tuulenpitävä sekä vettähylkivä. Sisävuori sekä toppaus ovat 100% polyesteriä. Laadukkaasti valmistettu, kevyt ja tyylikäs toppaliivi.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/75kg päällään L-koko. Tähän liiviin pätee siis slim-fit istuvuus

Toppaliiviä voi käyttää myös esimerkiksi kuoritakin alla lämpövuorena. Koe koko toppaliivimallistomme täältä!

Muuta

Taskuja on neljä: kaksi vetoketjullista etustaskua/lämmittelytaskut ja kaksi vetoketjullista povitaskua. Tätä toppaliiviä on tarjolla vain värissä ”navy” eli tummansinisenä, eikä lisää valitettavasti tule, sillä liivin valmistus on lopetettu.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Topattu talviliivi
– Väri navy eli tummansininen
– Lämmittelytaskut vetoketjulla
– Jämäkkä vetoketju nahkavetimellä
– Korkea kaulus
– Pidennetty selkäosa

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!