facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy

129,00 

0 out of 5

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy, lämmin, lämmittelytaskut, vetoketjulliset povitaskut, pidennetty selkäosa, korkea kaulus, valmistaja Schott NYC – USA

Laadukas ja menevä toppaliivi amerikkalaiselta Schottilta.

Poista

Kuvaus

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy, lämmin topattu talviliivi, jämäkkä vetoketju nahkavetimellä, isot lämmittelytaskut, povitaskut molemmin puolin esim. lompakolle (suljetaan vetoketjulla), valmistaja Schott NYC – USA

Schott NYC Wayfearer Toppaliivi Navy

Tästä loistava alkukevät/kylmän syyskelin toppaliivi, joka sopii kunnon aluskerraston kanssa myös pieneen tuiskuun ja tuiverrukseen. Newbury-niminen toppaliivimme on sopivan runsas päällä, muttei liian muhkea tai ahdistava. Korkea kaulus ja kunnolla tikatut saumat takaavat lämmön pysymisen iholla kovallakin pakkasella. Pidennetty selkäosa varmistaa että kylmä ei pääse hiipimään selkäpuolelta sisään. Vetoketjun päällä myrskyläppä joka kiinnitetään painonapeilla toppaliiviin kiinni.

Materiaali

Päällysmateriaali 100% nylonia – ja siksi aavistuksen tuulenpitävä sekä vettähylkivä. Sisävuori sekä toppaus ovat 100% polyesteriä. Laadukkaasti valmistettu, kevyt ja tyylikäs toppaliivi.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/75kg päällään L-koko. Tähän liiviin pätee siis slim-fit istuvuus

Toppaliiviä voi käyttää myös esimerkiksi kuoritakin alla lämpövuorena. Koe koko toppaliivimallistomme täältä!

Muuta

Taskuja on neljä: kaksi vetoketjullista etustaskua/lämmittelytaskut ja kaksi vetoketjullista povitaskua. Tätä toppaliiviä on tarjolla vain värissä ”navy” eli tummansinisenä, eikä lisää valitettavasti tule, sillä liivin valmistus on lopetettu.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Topattu talviliivi
– Väri navy eli tummansininen
– Lämmittelytaskut vetoketjulla
– Jämäkkä vetoketju nahkavetimellä
– Korkea kaulus
– Pidennetty selkäosa

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä