facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Schott Nylontakki Camo

168,00 188,00 

0 / 5

Erikoismallistoa! Schott Nylontakki Camo, Schott NYC:n valmistama kääntömallinen takki, jossa sekä akryylivilla että kiiltävä nylon puoli, villapuoli vihreä – nylon camo, suojaava huppu. Rajoitettu valikoima kokoja jäljellä!

Poista
(Tuote)Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Kuvaus

Schott Nylontakki Camo, Schott NYC:n valmistama kääntömallinen takki, jossa sekä akryylivilla että kiiltävä nylon puoli, villapuoli vihreä – nylon camo, suojaava huppu

Schott Nylontakki Camo

Tässä erinomaisen viisaasti valmistetussa Schottin takissa on kaksi toinen toistaan käytännöllisempää puolta: Toisella puolella kudottu villakangas ja toisella kiiltävä tiivis nylon -kangas. Takki toimii normaalisti molemminpuolisella vetoketjulla. Lisäksi iso ja erinomaisesti tuulelta suojaava huppu sisältää kiristysominaisuudet.

Materiaali

Nylonpuoli 100% nylonia, villapuoli 50-50% villaa ja akryyliä.

Muuta

Taskutilasta sen verran, että asiaan kuuluvat etutaskut sijaitsevat edessä kummallakin puolella, nylonkankaisella puolella  on oma erillinen kännykkätasku. Takki suojaa navakaltakin tuulelta ja on villaisella puolellaan todella lämmin yllä. Suosittelemme varauksetta!

– Vihreä / Camo
– Valmistajana Schott NYC
Kääntötakkiominaisuus
– Lämmin vihreä villapuoli ja viileä camokuvioinen nylonpuoli
– Iso huppu

Lisätiedot

Koko

S, M, L, 3XL, 5XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä