• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 5kpl jäljellä

Schott PL Keystone Takki Musta

Schott PL Keystone Takki Musta, uusi. Tuhti ja mukava villatakki/paksu huppari Schotilta! Rento ja mukava!

Paksu hupparimainen takki kiinteällä hupulla!

238,00 € 214,20 €

Tyhjennä valinta

Schott PL Keystone Takki Musta, uusi. Tuhti ja mukava villatakki/paksu huppari Schotilta!

Schott PL Keystone Takki Musta

Tämä takki on hyvä esimerkki siitä, että Schott NYC osaa tehdä todella laajalla valikoimalla vaatteita. Takin pinnan kudonta saa sen näyttämään vanhanaikaiselta villatakilta, mutta siihen on kuitenkin isketty upeita yksityiskohtia. Takin sisus on ruskeaa teddykarvaa ja myrskyläpän päälle tulevat puunapit antavat vielä lisää iskua. Keystonessa on myös kiinteä ja tuhti huppu, jossa on leveät kiristysremmit.

Materiaali

Takin ulkopinta on valmistettu 55% akryylista ja 45% villasta. Takin sisus, eli teddykarva on valmistettu 100% akryylista. Jotta tätä rotsia voi käyttää myös t-paidan kanssa, niin hihansisukset ovat viileää ja sileää 100% polyesteria.

Taskut

Keystonesta löytyy kaksi avointa etutaskua. Takin vasemmalta puolelta, sisäpuolelta, löytyy vetoketjullinen tasku. Kyseinen tasku on vuorattu sileällä polyesterilla, joten voit laittaa sinne huoletta näytöllisiä esineitä, kuten kännyköitä yms. Tasku suljetaan vetoketjulla.

Muuta

Takki suljetaan vetoketjulla ja siihen päälle tulee vielä myrskyläppä. Läppä suljetaan näyttävillä puunapeilla. Schott PL Keystone Takki malli on saatavana myös tumman harmaana.

Koot

Olemme huomanneet että takki hiukan venyy käytössä jotenka suosittelemme ostamaan ns. normaali koon. Takki on sen verran tuhtia materiaalia että takin alle ei tarvitse laittaa kuin yhden tukevan paidan, villapaidassa voi tulla jo todella kuuma.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri musta
Hupullinen todella tuhti huppari tyyppinen takki
– Upeat yksityiskohdat

Saatat myös pitää...