• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott PL Keystone1 Takki Musta

Schott PL Keystone1 Takki Musta, uusi, tuhti ja mukava villatakki Schottilta!

Erikoismallistoa, nyt poistossa!  Vain koko S jäljellä!

199,99 € 165,00 €

Tyhjennä valinta

Schott PL Keystone1 Takki Musta, uusi, tuhti ja mukava villatakki Schottilta! Malli eroaa Schott PL Keystone mallista siinä että ei ole huppua!

Schott PL Keystone1 Takki Musta

Tämä takki on hyvä esimerkki siitä, että Schott osaa tehdä todella laajalla valikoimalla vaatteita. Takin pinnan kudonta saa sen näyttämään vanhanaikaiselta villatakilta, mutta siihen on kuitenkin isketty upeita yksityiskohtia. Takin sisus on ruskeaa teddykarvaa ja myrskyläpän päälle tulevat puunapit antavat vielä lisää iskua. Tämä on Schott PL Keystonen huputon versio, jossa on toki korkea ja lämmin kaulus viiman varalle.

Materiaali

Takin ulkopinta on valmistettu 55% akryylista ja 45% villasta. Takin sisus, eli teddykarva on valmistettu 100% akryylista. Jotta tätä rotsia voi käyttää myös t-paidan kanssa, niin hihansisukset ovat viileää ja sileää 100% polyesteria.

Taskut

Schott PL Keystone1 Takki Musta:sta löytyy kaksi avointa etutaskua. Takin vasemmalta puolelta, sisäpuolelta, löytyy vetoketjullinen tasku. Kyseinen tasku on vuorattu sileällä polyesterilla, joten voit laittaa sinne huoletta näytöllisiä esineitä, kuten kännyköitä yms. Tasku suljetaan vetoketjulla.

Muuta

Takki suljetaan vetoketjulla ja siihen päälle tulee vielä myrskyläppä. Läppä suljetaan näyttävillä puunapeilla.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri musta, myös harmaana
– Huputon versio
Upeat yksityiskohdat

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus