facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Schott Ryker Huppari Valkoinen

149,00 

0 out of 5

Schott Ryker Huppari Valkoinen, tuhti huppari, uusi. Isolla rintalogolla varustettu ja teddyvuorattu huppari kiinteällä hupulla, väri luonnon valkoinen!

Erikoismalli jonka valmistus lopetettu, saatavana vain rajoitettu erä!

Poista

Kuvaus

Schott Ryker Huppari Valkoinen, tuhti huppari, uusi. Isolla rintalogolla varustettu ja teddyvuorattu huppari, väri valkoinen(ainakin jonkin aikaa)!

Schott Ryker Huppari Valkoinen

Tämä huppari on Schotille tuttujen neopreenihuppareiden tyylinen, tosin tällä kertaa pintakangas on muutettu paljon hengittävämmäksi ja paremmaksi. Schott Ryker Huppari Valkoinen on aina yhtä tyylikäs ja soveltuu mihin tilanteeseen tai tilaisuuteen tahansa.

Materiaali

Tämä huppari poikkeaa muista malleista sen verran, että sen sisus on kokonaan teddyvuorattu. Pintakangas on jämäkkää, 65% polyester 35% puuvilla-sekoitetta. Teddyvuoraus on pehmeää, 100% nylonia. Pesusta sen verran, että pese huppari aina 30 asteen pesulämpötilassa. Muista kuivata aina latteeltaan, sillä märkänä hupparin paino on kohtalaisen suuri ja venymisriski kasvaa. Koska pintakankaassa on polyesteria, niin ei kandee leikkiä tulella koska muuten voi käydä hassusti!

Muuta

Schott Ryker Huppari Valkoinen on varustettu kahdella avoimella alataskulla. Huppari suljetaan vetoketjulla. Rintaa koristaa massiivinen SCHOTT NYC-ommelbrodeeraushässäkkä. Huppari on mitoitettu normaalisti, joten M = M jne.

Tutustu myös laadukkaaseen Irun Huppari Mustaan tästä!

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri valkoinen
– Teddyvuorattu

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä