• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Schott Ryker Huppari Valkoinen

Schott Ryker Huppari Valkoinen, tuhti huppari, uusi. Isolla rintalogolla varustettu ja teddyvuorattu huppari kiinteällä hupulla, väri luonnon valkoinen!

Erikoismalli jonka valmistus lopetettu, saatavana vain rajoitettu erä!

139,80 €

Tyhjennä valinta

Schott Ryker Huppari Valkoinen, tuhti huppari, uusi. Isolla rintalogolla varustettu ja teddyvuorattu huppari, väri valkoinen(ainakin jonkin aikaa)!

Schott Ryker Huppari Valkoinen

Tämä huppari on Schotille tuttujen neopreenihuppareiden tyylinen, tosin tällä kertaa pintakangas on muutettu paljon hengittävämmäksi ja paremmaksi. Schott Ryker Huppari on aina yhtä tyylikäs ja soveltuu mihin tilanteeseen tai tilaisuuteen tahansa.

Materiaali

Tämä huppari poikkeaa muista malleista sen verran, että sen sisus on kokonaan teddyvuorattu. Pintakangas on jämäkkää, 65% polyester 35% puuvilla-sekoitetta. Teddyvuoraus on pehmeää, 100% nylonia. Pesusta sen verran, että pese huppari aina 30 asteen pesulämpötilassa. Muista kuivata aina latteeltaan, sillä märkänä hupparin paino on kohtalaisen suuri ja venymisriski kasvaa. Koska pintakankaassa on polyesteria, niin ei kandee leikkiä tulella koska muuten voi käydä hassusti!

Muuta

Schott Ryker Huppari on varustettu kahdella avoimella alataskulla. Huppari suljetaan vetoketjulla. Rintaa koristaa massiivinen SCHOTT NYC-ommelbrodeeraushässäkkä. Huppari on mitoitettu normaalisti, joten M = M jne.

Tutustu myös laadukkaaseen Irun Huppari Mustaan tästä!

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri valkoinen
Teddyvuorattu tuhti huppari

Saatat myös pitää...