• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Schott Shelter Takki Harmaa

Schott Shelter Takki Harmaa, heather grey (antrasiitti), uusi läpi vuoden käytettäväksi soveltuva takki, teddykarva vuoraus, normaalimittainen. Shelter on älyttömän tyylikäs vaate syksyn viileille ilmoille! Voit käyttää vaikkapa untuvaliivin kanssa.

219,99 € 155,00 €

Tyhjennä valinta

Schott Shelter Takki Harmaa, heather grey (antrasiitti), uusi, teddykarva, normaalimittainen. Schott Shelter on älyttömän tyylikäs vaate syksyn viileille ilmoille! Voit käyttää takkina tai vaikkapa lämpövuorena kuoritakin kanssa!

Schott Shelter Takki Harmaa

Schott Shelter Takki Harmaa on rotsi jota käytetään kahdesta syystä. Ensinnäkin se on lämmin ja toisekseen se on pirun tyylikäs. Tämä takki iskee kuin tuhat volttia!

Materiaali

Shelterin kuori on valmistettu 85% akryylista ja 15% villasta. Kauluksessa oleva tekokarva on 100% akryylia. Teddykarvainen vuoraus on 100% polyuretaania. Nahkaosat (kaulus ja vetoketjun ympäristö) ovat 100% lehmännahkaa.

Muuta

Schott Shelter Takki Harmaa:n vasemmassa hihassa on upea kangasmerkki. Kauluksessa on nahasta valmistettu kiristysremmi jos vaikka kylmä ilma pääsee yllättämään. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla. Takki on varustettu kahdella avoimella etutaskulla. Kauluksessa oleva pehmeä teddykarva on keinokuitua, ei kutita mutta on miellyttävä kaulalle.

Schott Shelter Takkia on saatavana myös mustan värisenä. Vihreä väri on poistossa koska sen valmistus on lopetettu! Löydät Vihreän värin OUTLET osiostamme.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Normaalimittainen
– Kunnon materiaalit

Saatat myös pitää...