• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott Shelter Takki Vihreä

Poistossa, väri lopetettu! Schott Shelter Takki Vihreä, uusi, teddykarva, normaalimittainen. Shelter on älyttömän tyylikäs vaate syksyn viileille ilmoille! Saatavana enään koko S!

219,99 € 155,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , , , Brand:

Schott Shelter Takki Vihreä, uusi, teddykarva, normaalimittainen. Shelter on älyttömän tyylikäs vaate syksyn viileille ilmoille! Tämä väri on poistossa, valmistus lopetettu!

Schott Shelter Takki Vihreä

Schott Shelter Takki Vihreä on rotsi jota käytetään kahdesta syystä. Ensinnäkin se on lämmin ja toisekseen se on pirun tyylikäs. Tämä takki iskee kuin tuhat volttia!

Materiaali

Shelterin kuori on valmistettu 85% akryylista ja 15% villasta. Kauluksessa oleva tekokarva on 100% akryylia. Teddykarvainen vuoraus on 100% polyuretaania. Nahkaosat (kaulus ja vetoketjun ympäristö) ovat 100% lehmännahkaa.

Muuta

Shelterin vasemmassa hihassa on upea kangasmerkki. Kauluksessa on nahasta valmistettu kiristysremmi jos vaikka kylmä ilma pääsee yllättämään. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla. Takki on varustettu kahdella avoimella etutaskulla. Schott Shelter Takki mallia on saatavana myös harmaan ja mustana.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Normaalimittainen
– Kunnon materiaalit

Saatat myös pitää...