• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Schott Snork Parkatakki musta

Schott NYC Snork Parkatakki musta, keskipitkä toppatakki, väri musta, erittäin lämmin, erittäin lämmin huppu.

 

368,00 € 257,60 €

Tyhjennä valinta

Schott Snork Parkatakki Musta, keskipitkä toppatakki, väri musta, erittäin lämmin, erittäin lämmin huppu

Schott Snork Parkatakki Musta

Silloin kun talven tuiskeet ja kylmät kelit on pahimmillaan, toivoo yksi jos toinenkin ulkona liikkuessaan, että yllä olisi sellainen täydellisen lämmin ja muhkea talvitakki. Juuri tälläiseen puutteeseen ja akuuttiin tarpeeseen on New Yorkista maineeseen ponnistanut Schott tehnyt takin nimeltä Snork. Todellinen talvikelien kuningastakki suojaa pukijansa paksun toppauksen, monikerroksisen lämpöeristyksen ja poikkeuksellisen ison snorkkelimallisen hupun sisään. Kun lämpövuoratun hupun sulkee ylös asti, eivät minkäänlaiset pakkasenpirulaiset pääse naamahaituvia kutittelemaan. Onko kylmä? Osta Snork!

Materiaali

Vuori 100% polyakryylia. Pintakangas 100% nylonia. Ei sitten käytetä tähän takkiin minkäänlaista rumpukuivausta ja konepesukin suoritetaan max 30% tai kuivapesuna. Pelkkä tunkkaisuus kannattaa poistaa tuulettamalla.

Muuta

Takki suljetaan luonnollisesti vetoketjulla. Taskuja on seuraavasti: vasemmassa hihassa yksi tasku, lämmittelutaskut käsille, isot läpälliset etutaskut ja povarit molemmin puolin sisällä. Takin huomattavin erityisominaisuus on tietenkin tuo upea, iso, teddykarvavuorattu ”snorkkelimallinen” huppu, jossa on omat kiristysnauhansa. Hupun karvareunus kiinnitetään vetoketjulla, joten jos on uskaliaalla tuulella, sen voi jättää irtikin.

Koko

Kuvissa käytetty malli on 178cm / 72 kg. Päällään L-kokoinen takki ja alle mahtuu mukavasti tuhti puuvillapaita. Tämän takin alle ei siis todellakaan ängetä paksuja villapaitoja tai muita vastaavia fyllejä, lämpöä kyllä riittää.

– Valmistaja Schott NYC
– Keskipitkä talvi parkatakki
– Musta
– Todella iso ja lämmin huppu
– Lämmin toppaus

Katso tästä Schott Battle housumalli!

Saatat myös pitää...