facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Schott Space Kevytuntuvatakki

299,99 

0 out of 5

Schott Space Kevytuntuvatakki, musta, yksittäiskappale (vain koko L varastossamme), erikoishuppun jossa integroidut suojalasit

Tämä on todella harvinainen ja erikoinen kevytuntuvatakki!

Poista

Kuvaus

Schott Space kevytuntuvatakki, musta, yksittäiskappale, erikoishuppu, integroidut suojalasit, erikoismalli

Schott Space kevytuntuvatakki

Yksi erikoisimmista takeista, joita Schott on meille koskaan toimittanut. Takin huomiotakiinnittävin ominaisuus on täysin suljettava huppu, jolloin ikkunana ulkomaailmaan toimivat kaksi aurinkolasimaista kiinteää, tarvittaessa irroitettavaa linssiä. Suojakertoimia tai UV-lukuja ei linssien mukana toimitettu, mutta kaiketi ainakin talven epäsuora valo hangesta heijastuneena ainakin niihin pysähtyy. Suljetun hupun ulkopuolella, suuaukon kohdalla, on neljä metallivahvisteista ilmanvaihtoaukkoa. Spacen perusrakenne on kevyttoppatakkimainen ja lämmin, joten se kelpaa käyttöön talvipakkasista kirpakoihin kevät-syyskeleihinkin.

Materiaali

Pintakangas dupont teflon -käsiteltyä nylonia, joka kestää tahrat ja pitää tuulta/sadetta. Takin toppaus on oikeaa untuvaa, jonka suojaava kangas on erityisesti suunniteltu yhteistoimintaan untuvatoppauksen kanssa. Concordia Textilesin porukka on nimennyt takkiin toimittamansa kankaan ”Zero Gravity” untuvakankaaksi, joka on käytössä pohjoisamerikkalaisen asepalvelusväen makuupusseissa ja untuvavarusteissa. Käytännössä tämä meinaa toppauksen osalta poikkeuksellisen hyvää lämmöneristystä, nopeaa kuivumista ja pehmeää kuosia. Lisäksi takin tekstiileissä on käytetty
50% polyamidimikrokuituja edelleen pidentämään kankaan käyttöikää. Mikrokuidut lisäävät lisäksi käyttömukavuutta, niiden käyttö kankaissa on dermatologisesti testattu ja ne tekevät koko vaatteesta periaatteessa (ainakin pintakankaan puolesta) konepesun kestävän. Me kuitenkin suositellaan ettei takkia aleta ehdoin tahdoin pesemään, vaan akuutisti liattu vaate tulee kikuttaa lähimpään pesulaan ja erikoispesuohjelman hoidettavaksi.

Muuta

Spacessa on isot tuplavetimillä varustellut etutaskut, joihin mahtuu esimerkiksi karttoja, isohkosatelliittipuhelin tai juomapullo. Tuplavetimet mahdollistavat taskujen aukon säädön, joten lämmittelytaskukäyttö onnistuu sekä rinnan päältä että rennosti vyötärö tasolla. Takissa on vetoketjulliset povitaskut molemmin puolin, oikeassa hihassa pieni kangasmerkki, vasemmassa hihassa musta Schott-printti ja sisävuoressa ”Army Type Garment” -designaatio valkoiseen kangaslappuun printattuna.

Kokopolitiikka

Mallina kuvissa toimii 178cm/72kg kaveri, jolla on päällään L-koko. Takki on siis istuvaa sorttia, joten alle ei todellakaan tarvitse änkeä muuta kuin aluspaita ja korkeintaan paksu puuvillapaita.

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Kevytuntuvatoppatakki
– Musta
– Kokonaan suljettava huppu
– Hupussa irroitettavat suojalinssit
– Lämmin
– Yhteistyössä Schott NYC, DuPont Tefllon Fabric Enhancement, Concordia Textiles ja armeijatason   mikrokuitupintakangasteknologia
– Erittäin kevyt
– Kestävä
– Todella harvinainen yksittäiskappale

Tutustu suomalaiseen lestiin sopiviin Haix Airpower Pro R maihareihin tästä!

Lisätiedot

Koko

M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä