• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Schott Tank Takki Musta

Schott Tank Takki Musta, kevyt välikelin rotsi, kangasmerkeillä, laadukkaista materiaaleista

Poistotakki, ei saatavana enään, vain 1kpl M-kokoa jäljellä!

139,99 €

Tyhjennä valinta

Schott Tank Takki Musta, kevyt kesärotsi, kangasmerkeillä, monipuolinen. Tämä takki on lopetettu ja poistossa!

Schott Tank takki musta

Yhessä tietokonepelissä ne hahmot huutaa sillai ”TAAAAAAAAAAAANK! TAAAAAAAAAAANK!”. No se ei kuitenkaan liity tähän takkiin mitenkään. Aateltiin vaan kertoa.

Tank on kevät/kesämalliston rotsi ja se soveltuu mainosti lämpimille keleille. Kangas on ohutta ja ilmavaa. Takissa on paljon yksityiskohtia ja muutama siisti kangasmerkki.

Materiaali

Takki on valmistettu (rumpujen pärinää) 100% puuvillasta. Kuten ylempänä mainittiin, niin takki on ilmava. Se johtuu sisäpuolella olevasta kevyestä kangasvuoresta. Pesu tapahtuu joko käsin tai koneessa nurinpäin käännettynä, max. 30 asteen pesulämpötilassa. Eka pesu yksinään. Taino saahan sulla kavereita olla siellä, mut pistä se takki yksinään koneeseen. Älä valkaise tai rumpukuivaa (paitsi jos oot semmonen anarkisti joka haluu mennä just päinvastoin kun suositellaan).

Taskut

Siis. Takissa on napeilla suljettavat alataskut. Alataskujen sivuissa on myös taskut jotka ovat avoimet. Vasemmassa hihassa on vetoketjullinen tasku ja sen päällä muutama kynäpaikka. Takin sisällä, vasemmalla puolella, on nepparilla suljettava povitasku.

Muuta

Tankissa on muutama siisti kangasmerkki, ttsekkaa tuotekuvat tarkemmin. Takki suljetaan metallisella vetoketjulla. Takki on malliltaan istuva ja lyhyehkö. Hihansuissa on napit. Kauluksessa on nepparisulku.

Tutustu ihanan lämpimään Schott Shelter takkiin tästä!

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Kevät/kesämallistoa
– Väri musta

Saatat myös pitää...