• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Schott Top Gun Villakangastakki

Schott NYC:n Top Gun Villakangastakki, upea tyylitelty uniikki villakangastakki maailmankuululta valmistajalta,  tutustu tarkemmin alta…

Erikoismalli, toimi nopeasti!

470,40 €

Tyhjennä valinta

Schott Top Gun Villakangastakki, upea tyylitelty kangastakki maailmankuululta valmistajalta, todella harvinainen erikoismalli!

Schott Top Gun Villakangastakki

Nyt puhutaan siis todella upeasta villakankaisesta, vyötäröpituisesta takista. Takkia koristaa tyylikkäät kangasmerkit, joita löytyy jopa 9 kappaletta. Selässä on isot kangasmerkit ja hihoissa ja edessä pienemmät.

Materiaali

Takin ulkokuori on valmistettu 70% villasta ja 30% nylonista. Miellyttävä sisäkangas on 100% polyesteriä.

Muuta

Takissa on napeilla kiinnittettävä, tekokarvasta valmistettu kaulus. Taskutilasta huolehtii kaksi napillista etutaskua ja kaksi povitaskua. Tämä on todella harvinainen erikoismalli jota emme valitettavasti saa lisää!

Katso myös harvinainen Schott Navy Jacket tästä!

Jos jokin Schott NYC takkimalli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Tuote on uusi
– Erikoismalli, saatavuus hyvin rajoitettu
– Valmistaja Schott NYC.
– Musta
– Runsaasti yksityiskohtia!

Saatat myös pitää...