• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
8kpl jäljellä

Shemagh Huivi Blackcamo

Shemagh Huivi Blackcamo, todella reilun kokoinen kaulaliina, puuvilla sekoitetta, koko 100 x 100cm.

Tämä väri on erikoisvalikoimassamme, saatavuus todella epäsäännöllinen!

15,00 €

Shemagh Huivi Blackcamo, puuvilla sekoitetta, koko 100 x 100cm

Shemagh Huivi Blackcamo

Salainen Agentti tietää, että värit tuovat iloa elämään, joten nyt tarjoamme perinteistä aavikkohuivia monen monituisessa sävyssä. Tämä blackcamo väritys on yksi toivotuimmista väreistämme! Nämä huivit on tyylikkäitä ja sopii käytettäväksi mihin vuodenaikaan tahansa. Huivi on valmistettu puuvillasta ja se on erittäin kookas. Saat sen käärittyä aikalailla millä tavalla tahansa, tuotekuvissa huivi on puolitetty kolmioksi ja sidottu takaa.

Materiaali

Huivi on valmistettu 100% puuvilla/polyester sekoitekankaasta. Pese alhaisessa lämpötilassa. Voi jättää väriä, joten pese ensimmäinen kerta yksinään. Älä käytä kuivausrumpua.

Muuta

Shemagh huivin koko on 100 x 100cm. Hieman pienempi kuin muissa vastaavissa myymissämme Shemagh huiveissa. Sivuissa on pieniä tupsuja. Kuviot ovat ommeltu kankaaseen.

Katso tästä laaja valikoimamme Shemagh huiveja ja poimi omasi äkkiä pois!

– Tuote on uusi
– Väri blackcamo (hyvin tumma musta maastokuviointi)
– Kookas
– Puuvilla sekoitetta
– Hengittävä

Jos jokin haluamasi Shemagh huivi on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!