facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
37 %
Säästä 6,99 €

Shemagh Huivi Blackcamo

18,99  12,00 

0 out of 5

Shemagh Huivi Blackcamo, todella reilun kokoinen kaulaliina, puuvilla sekoitetta, koko 100 x 100cm.

Tämä väri on erikoisvalikoimassamme, saatavuus todella epäsäännöllinen!

Vain 2 varastossa

Kuvaus

Shemagh Huivi Blackcamo, puuvilla sekoitetta, koko 100 x 100cm

Shemagh Huivi Blackcamo

Salainen Agentti tietää, että värit tuovat iloa elämään, joten nyt tarjoamme perinteistä aavikkohuivia monen monituisessa sävyssä. Tämä blackcamo väritys on yksi toivotuimmista väreistämme! Nämä huivit on tyylikkäitä ja sopii käytettäväksi mihin vuodenaikaan tahansa. Huivi on valmistettu puuvillasta ja se on erittäin kookas. Saat sen käärittyä aikalailla millä tavalla tahansa, tuotekuvissa huivi on puolitetty kolmioksi ja sidottu takaa.

Materiaali

Huivi on valmistettu 100% puuvillasta. Pese alhaisessa lämpötilassa. Voi jättää väriä, joten pese ensimmäinen kerta yksinään. Älä käytä kuivausrumpua.

Muuta

Shemagh huivin koko on 100 x 100cm. Hieman pienempi kuin muissa vastaavissa myymissämme Shemagh huiveissa. Sivuissa on pieniä tupsuja. Kuviot ovat ommeltu kankaaseen.

Katso tästä laaja valikoimamme Shemagh huiveja ja poimi omasi äkkiä pois!

– Tuote on uusi
– Väri blackcamo
– Kookas
– Puuvilla sekoitetta
– Hengittävä

Jos jokin haluamasi Shemagh huivi on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä