• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE New5kpl jäljellä

Shemagh Huivi FG Camo

Shemagh Huivi AU Camo, puuvillaa, koko 120 x 120cm, “AU” eli arid urban maastoväritys, harmaanvihreä pohjaväri ja vaalean hiekan värinen ruutukuviointi, huippusuosittu klassinen malli, myös sotilaskäytöstä tuttu, valmistaja Fostex

Tyylikäs väricombo ympärivuotiseen käyttöön!

 

19,00 € 15,00 €

Shemagh Huivi FG Camo, puuvillaa, koko 120 x 120cm, “FG” eli foliage green -maastoväritys, vihreä pohjaväri ja kellertävä ruutukuviointi, huippusuosittu klassinen huivimalli, myös sotilaskäytöstä tuttu, valmistaja Fostex

Shemagh Huivi FG Camo

Nämä huivit on tyylikkäitä ja sopii käytettäväksi mihin vuodenaikaan tahansa. Huivi on valmistettu puuvillasta ja se on erittäin kookas. Saat sen käärittyä aikalailla millä tavalla tahansa, tuotekuvissa huivi on puolitetty kolmioksi ja sidottu takaa. Käyttötapoja on monta, vain mielikuvitus on rajana. Tämä melko tuore värikombo on tuttu metsämaasto-olosuhteista samannimistä maastokuviointia käyttäneiden sotilaiden huiveista.

Materiaali

Huivi on valmistettu 100% puuvillasta. Pese alhaisessa lämpötilassa. Voi jättää väriä, joten pese ensimmäinen kerta yksinään. Älä käytä kuivausrumpua.

Muuta

Huivin koko on 120 x 120cm. Sivuissa on pieniä tupsuja. Kuviot ovat ommeltu kankaaseen. Valikoimisamme on lukuisia eri värejä ja väriyhdistelmiä, kuten  yksivärinen hiekka, vihreä, punainen, ruudulliset musta/ruskea, vihreä/musta, foliage green ja monen monituista muuta.

Mitä jos huivit ovat loppu?

Jos huivi on meiltä loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle laittamalla puutuvan tuotteen ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostiosoite tämän jälkeen ilmestyvään kyselykenttään! Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme.

– Valmistaja Fostex
Shemagh huivi
– Vihreä pohjaväri kellertävällä ruutukuviolla
– Kookas
– Puuvillaa
– Hengittävä

 

Saatat myös pitää...