• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Shemagh Huivi Hiekka

Shemagh Huivi Hiekka, 100% puuvillaa, koko 120 x 120cm, perinteinen aavikkohuivi, saatavana useita värejä (myös yksivärisiä) tutustu valikoimaamme.

 

18,99 €

Shemagh Huivi Hiekka, puuvillaa, koko 120 x 120cm, huippusuosittu, myös sotilaskäytössä

Shemagh Huivi Hiekka

Nämä huivit on tyylikkäitä ja sopii käytettäväksi mihin vuodenaikaan tahansa. Huivi on valmistettu puuvillasta ja se on erittäin kookas. Saat sen käärittyä aikalailla millä tavalla tahansa, tuotekuvissa huivi on puolitetty kolmioksi ja sidottu takaa. Käyttötapoja on monta, mielikuvitus on vain rajana.

Materiaali

Huivi on valmistettu 100% puuvillasta. Pese alhaisessa lämpötilassa. Voi jättää väriä, joten pese ensimmäinen kerta yksinään. Älä käytä kuivausrumpua.

Muuta

Huivin koko on 120 x 120cm. Sivuissa on pieniä tupsuja. Kuviot ovat ommeltu kankaaseen. Valikoimisamme on lukuisia eri värejä mm. punainen, musta/ruskea, vihreä/musta, foliage green ja paljon muita värejä.

– Valmistaja Rothco
Shemagh huivi
– Khaki / hiekka
– Kookas
– Puuvillaa
– Hengittävä

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla verkkopankeilla, luottokorteilla (myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku/osamaksu vaihtoehdoilla.

Saatat myös pitää...