• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Shemagh Huivi Pinkkimusta

Shemagh Huivi Pinkkimusta, monikäyttöinen huivi joka on valmistettu 100% puuvillasta, koko 120 x 120cm

18,99 € 16,14 €

Shemagh Huivi Pinkkimusta, valmistettu 100% puuvillasta, koko 120 x 120cm

Shemagh Huivi Pinkki

Salainen Agentti tietää, että värit tuovat iloa elämään. Siispä, ja nyt vielä jonkun isänmaan väreissä, we give you: pinkkimusta shemagh. Nämä shemagh huivit on tyylikkäitä ja sopivat käytettäväksi mihin vuodenaikaan tahansa. Huivi on valmistettu puuvillasta ja se on erittäin kookas. Saat sen käärittyä aikalailla millä tavalla tahansa, tuotekuvissa huivi on puolitetty kolmioksi ja sidottu takaa.

Materiaali

Huivi on valmistettu 100% puuvillasta. Pese alhaisessa lämpötilassa. Voi jättää väriä, joten pese ensimmäinen kerta yksinään. Älä käytä kuivausrumpua.

Muuta

Huivin koko on 120 x 120cm. Sivuissa on pieniä tupsuja. Kuviot ovat ommeltu kankaaseen. Huiveja on tällä hetkellä valikoimassamme jo 20 eri värikomboa, jotka kaikki löydät tämän linkin kautta.

Jos haluamasi shemagh on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite), jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi täydennyksen saapuessa varastoomme/myymäläämme. Kun teet tilauksen nopeasti viestin saatuasi, niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Fostex
Shemagh huivi pinkkimusta
– Pinkki-musta
– Kookas
– Puuvillaa
– Hengittävä
– Arabi maailmassa tunnetaan nimellä ”keffiyeh”

 

Saatat myös pitää...