• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Shore Shortsit Lightgrey

Shore Shortsit Lightgrey (vaalean harmaa), kevyet ja kesäiset shortsit, valmistettu puuvillasta, säädettävä vyötärö, tyylikkäät, laadukkaat

Loppuunmyyty! Katso muita shortsi vaihtoehtojamme tästä!

55,00 €

Tyhjennä valinta

Shore Shortsit Lightgrey, vaalean harmaa, kevyet reisitaskushortsit, puuvillaa, läpälliset etutaskut, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Shore Shortsit Lightgrey (vaalean harmaa)

Kevyet ja kesäiset Shoret käyvät kesäiseen shortsimiseen paremmin kuin hyvin. Kevyt kangas, kestävä tikkaus ja tilavat taskut ovat kaikki Shoren valttikortteja. Läpälliset taskut saa kätevästi kiinni, jotta tavarat eivät tipu höykkyytyksessä matkasta. Lisäksi taskutilaa on noin niinkuin mielenvastaisen paljon, joten esimerkiksi akuutein festarivarustus mahtuu mukaan taatusti!

Materiaali

100% puuvillaa.

Muuta

Shore shortseissa lightgrey  on M65-tyyliset remmit vyötärön sisäpuolella. Reisitaskujen napit ovat astetta kookkaammat ja pitävät taatusti. Vasemman reisitaskun päällä on pieni lisätarviketasku oman napin takana. Katso myös Shore shortsit tumman harmaat tästä!

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun shortsit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistajana Vintage Industries – Hollanti
Kevyet reisitaskushortsit
– Väri stone, vaalean harmaa
– Läpälliset etutaskut
– Paljon taskutilaa

 

Saatat myös pitää...