• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
2kpl jäljellä

Smith Hupullinen Toppaliivi Musta

Smith Hupullinen Toppaliivi Musta, lämmin topattu liivi, kookas huppu, isot lämmittelytaskut, rintatasku lainattu pilottitakkien hihasta, pidennetty selkäosa, valmistaja Vintage Industries

Kunnon toppaliivi välikelikäyttöön keväällä, syksyllä tai kevyille pakkasille!

89,90 €

Tyhjennä valinta

Smith Hupullinen Toppaliivi Musta, lämmin topattu liivi, kookas huppu, isot lämmittelytaskut, rintatasku lainattu pilottitakkien hihasta, pidennetty selkäosa, valmistaja Vintage Industries

Smith Hupullinen Toppaliivi Musta

Tästä loistava alkukevät/kylmän syyskelin toppaliivi, joka sopii kunnon kerraston kanssa myös kovempaan tuiskuun ja tuiverrukseen. Oranssilla huomiovuorella vahvistettu Smith on toppaliiviksi sopivan runsas päällä, muttei yhtään liian muhkea tai ahdistava. Korkea kaulus ja kunnolla tikatut saumat takaavat lämmön pysymisen iholla pakkasellakin, joskin paksu aluspaita on tarpeen koko kropan suojaamiseksi. Huppu on sekin tuhti ja lämmin myös pakkasella.

Materiaali

Päällysmateriaali 100% nylonia – ja siksi aavistuksen tuulenpitävä sekä vettähylkivä. Sisävuori sekä toppaus ovat 100% polyesteriä.

Koot & mitat

Mallilla 178cm/72kg päällään M-koko. Tähän liiviin pätee siis kutakuinkin normaali istuvuus. Saatavana koot M – 2XL.

M = 170-180 cm/65-75 kg

L = 180-185cm/70-80kg

XL = 185-190cm/80-90kg

XXL = 190-195cm/85-95kg

Jos tungette liivin alle urakalla vaatetta, kannattaa ylläolevat mitat katsoa hiukan yläkanttiin.

Muuta

Taskuja löytyy peräti viisi kappaletta: kaksi viistoa napitettavaa etutaskua, yksi pysty vetoketjullinen rintatasku hieman pilottitakkien hihataskujen tyyliin ja sisävuoressa vetoketjulliset povitaskut molemmin puolin. Povitaskuun sopii mainiosti pieni lompakko tai puhelin. Tämä kylmempien kelien toppaliivi sopii hyvin yhteen monien myymiemme erilaisten softshell takkien päälle antamaan eristävyyttä. Jos kaipaat huputonta versiota toppaliivista, katsasta samaisen valmistajan Newbury täältä!

Mitä jos haluamani koko on loppunut?

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Vintage Industries
Topattu liivi, runsaasti korkea kaulus ja tuhti huppu
– Musta
– Lämmittelytaskut
– Jämäkkä vetoketju
– Pidennetty selkäosa suojaa tehokkaasti tuulelta
– Kokonaista viisi taskua

Saatat myös pitää...