• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Smith’s Veitsenteroitin ja Teroituspuikko

Smith’s Veitsenteroitin ja Teroituspuikko, kompakti comboteroitin, kolme teroitinta, teroittaa puikolla myös vaikeammat kohdat, koukut ja sahalaitaisen terän, mukana muovikotelo, valmistaja Smith’s – USA

Uusi monipuolinen amerikkalainen taskuteroitin – Smith’s-laatua jo vuodesta 1886!

28,00 € 23,80 €

Smith’s Veitsenteroitin ja Teroituspuikko, Pocket Pal Knife Sharpener, kompakti comboteroitin, kolme teroitinta, teroittaa puikolla myös vaikeammat kohdat, koukut ja sahalaitaisen terän, mukana muovikotelo, valmistaja Smith’s – USA

Smith’s Veitsenteroitin ja Teroituspuikko

Tämä uusi ja uljas teroittimemme toimitetaan täysin toimintavalmiina, mahtuu sellaisenaan näppärästi taskuun tai huomaamattomasti mukaan roikkumaan repun kylkeen. Teroittimen rakenne on hulppean moninainen, muttei ollenkaan vaikeakäyttöinen. Teroittimen kärjessä on molemmin puolin suoran terän hieno ja karkea teroitin. Sitten bonuksena 50-50 tai sahalaitateräisten veitsien teroitukseen löytyy myös kätevä piiloon taittuva timanttinen puikkoteroitin. Näillä eväillä saat terän kuin terän jälleen iskevään kuntoon. Teroituspuikolla viimeistelet ja työstät laadukkaan terän myös vaikeampiin teroituskohteisiin, kuten monitoimityökalujen teriin, vieheisiin ja terien reunoihin!

Käyttöohjeita

Käytä teroittaessasi pitkiä tasaisia vetoja. Muista aloittaa jokainen teroituskerta ensin karhealla aloituslovella ja viimeistele hienolla keraamisella lovella. Kokeile purevuus ja toista käsittely tarpeen vaatiessa. Timanttipintainen teroituspuikko on tarkoitettu sahalaitoja, pienten terien reunoja ja esimerkiksi kalastusvälineiden koukkuja varten.

Materiaali

Teroittimet ovat karkeaa hiilikarbidia ja hienoa keraamista materiaalia. Teroituspinnat eivät kulu epätasaisesti tai menetä tehoaan oikein käytettyinä pitkään, pitkään aikaan.

Muuta

Agentilla oli pitkään myynnissä toisen jenkkivalmistajan Gerberin ”rusettimallisia” kaksiosaisia teroittimia, joista erityisesti timanttinen versio sai osakseen suurta suosiota. Valitettavasti näitä kyseisiä malleja ei enää valmisteta, mutta eipä lannistuta! Tämä uusi Smith’sin teroitin on paitsi teroituspuikkonsa vuoksi monipuolisempi, myös sen lisäksi vielä tukevampi ja pätevämpi laite kuin edeltäjänsä. Kokeilumme mukaan teroitin pitää myös tehonsa ja kestää paremman rakenteensa takia kauemmin kuin tuo rusettimallinen valikoimasta poistunut yksilö.

– Valmistaja Smith’s, USA
– Kolmiosainen teroitin
– Teroittaa sileät ja sahalaitaiset terät
– Kompakti
– Komposiittirunko
– Timanttinen teroituspuukko
– Karkea karbiditerä alkuun ja hieno keraaminen viimeistelyteroitin
– Pitkäikäinen ja laadukas laite

Saatat myös pitää...