• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
Varasto loppu

Snow Smock Takki

Kaikki loppuunmyyty tästä erästä! Seuraamme tilannetta jos jostain löytyisi lisää… Snow Smock Takki, Ruotsin armeijalle valmistettu anorakki mallinen takki, käytetty.

28,00 €

Tyhjennä valinta

Snow Smock Takki, Ruotsin armeijalle valmistettu anorakki mallinen takki, käytetty

Snow Smock Takki

Jos tahdot kadota hetkeksi hangilla ja vain hengailla, tai päästä saalista lähemmäksi huomaamatta, tässä on takki siihen. Ruotsin armeijalle valmistettu snow smock on alunperin tarkoitettu maastoutumiseen talviaikaan. Väljän mallin ansiosta alle mahtuu mukavasti lämmintä vaatetta. Kyseessä on ultimaateista ultimaatein lumimaastokuviointi!

Taskut

Kuten varmaan jo kuvastakin huomasit, niin snow smockissa on isot taskut edessä. Taskut ovat syvät ja niissä on kolmen napin kiinnitys kummassakin, joten kovin herkästi sieltä ei tavarat karkaa kovemmassakaan menossa.

Muuta

Takissa on reilu huppu, eli sisään mahtuu isompikin talvihattu pitämään pään lämpimänä. Kauluksen kahden napin ja hupun kiristysnarun avulla saat suljettua päänaukon todella pieneksi. Takin alahelmasta löytyvän kiinnitysnauhan avulla takki ei lähde karkaamaan ylöspäin vaikka ryömisit lumessa. Laita nauha haarojen välistä ja kiinnitä etupuolelle napilla. Muut lumisiin olosuhteisiin soveltuvat maastokamppeet löydät täältä!

Tutustu myös aitoon Ruotsalaiseen sarkahousuun tästä!

– Tuote on käytetty
– Väri valkoinen
– 100% puuvillaa
– Väljä mitta
– Kaksi tilavaa taskua
– Anorakki mallinen

Saatat myös pitää...