• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 3kpl jäljellä

Spec Ops Softshell Takki Musta

Spec Ops Softshell Takki Musta, Rotcho Tactical Spec Ops Softshell Jacket, todella monipuolinen välikelin takki, kunnon iso vettähylkivä huppu

145,00 € 108,75 €

Tyhjennä valinta

Spec Ops Softshell Takki Musta, Rotcho Tactical Spec Ops Softshell Takki, todella monipuolinen välikelin takki, musta, hupullinen

Spec Ops Softshell Takki Musta

Tästä takista ei ominaisuudet lopu ihan heti kesken: Aluksikin takissa on 100% vedenpitävä ja hengittävä 100% polyester kuori, joka kaikesta huolimatta joustaa ja on todella pehmeä – tästä takki saa kuvaavan nimensä. Kolmikerroksinen rakenne estää tuulen ja kosteuden pääsyn iholle, mutta eristää samalla kehonlämmön sisäänsä. Takin saa sovitettua haluamakseen vyötärön ja hupun kiristyskuminauhoilla. Erinomainen takki kevät/syksykäyttöön tai vaikkapa veneilyyn!

Materiaali

100% polyesterkuori, 100% vedenpitävä. Sisävuori on fleeceä. Korkea kaulus on niin ikään fleeceä.

Muuta

Takin kaulus ja siinä oleva vetoketjullinen säilytystila kätkee sisäänsä vedenpitävän 100% polyesterhupun, todella laadukas vedenpitävä huppu. Vetoketjulliset hartiataskut molemmissa hihoissa, vasemmassa vielä ylimääräinen kyynärtasku. Kaksi viistoitettua vetoketjullista rintataskua ja sisäpuolella kaksi vetoketjullista povitaskua. Selässä ristiselän korkeudella verkkokankaalla vuoratut takataskut.

Kainalot saa vetoketjuin auki jos kaipaa tuuletusta. 10 x 10cm -velcrokiinnitys molemmissa hihoissa arvomerkkejä tai vastaavia varten. Hook & Loop -hihansuukiristysjärjestelmä pitää hihat mukavan jämäkästi kiinni, mutta ei hiosta.

Tässä vastaava takki jos Spec Ops Softshell Takki loppuu omassa koossasi!

-Rothco Tactical Spec Ops Softshell takki
-Musta
-Älytön määrä taskuja
-Pehmeä ja lämmin fleecevuori ja -kaulus
-100% vedenpitävä ja hengittävä polyesterkuori
-3-kerroksinen rakenne hylkii kylmää ja sitoo lämpöä
-Avattavat kainalot tuuletusta varten
-Kiristysmahdollisuus vyötäröllä, hupussa ja hihansuissa
-Velcrokiinnitys molemmissa hihoissa

 

Saatat myös pitää...