• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Spec Ops Taktiset Taisteluhanskat Vihreä

Spec Ops Taktiset Taisteluhanskat Vihreä, edulliset ja pystyvät taktiset sormikkaat, vahvaa nahkaa ja kevlaria, suojaavat kämmentä ja rystysiä, valmistaja 101inc

Erinomaiset taktiset kevlar-käsineet softaukseen ja tetsaukseen yleisesti!

75,00 € 48,00 €

Tyhjennä valinta

Spec Ops Taktiset Taisteluhanskat Vihreä, edulliset ja pystyvät taktiset sormikkaat, vahvaa nahkaa ja kevlaria, suojaavat kämmentä ja rystysiä, valmistaja 101inc

Spec Ops Taktiset Taisteluhanskat Vihreä

Nämä 101incin kevyet taktiset hanskat on kehitetty budjetti mielessä, mutta ominaisuuksista tinkimättä. Materiaalit ovat jämäkät ja kulutusta kestävät. Ne on suunniteltu suojaamaan käyttäjänsä käsiä rynnäköissä, suojautuessa ja yleisesti ympäristöltä, kuitenkaan haittaamatta ampumatekniikoita tai sormituntumaa. Siksipä tälläiset hanskat ovat omiaan modernin ampujan varustuksessa. Ammuskelit sitten oikeasti, harrastat airfsoftia tai paintballia, pyöräilet risukoissa tai yleisesti telot kätesi harrastusten lomassa, niin tästä löydät erinomaiset hanskat mukaasi!

Materiaali

Hanskojen materiaali on 45% Dupont Kevlaria,  35% vuohennahkaa ja 20% Pitard-käsiteltyä nahkaa. Painoa kertyy 155 grammaa per hanskapari. Näitä on hanskoja on muuten saatavilla myös täysin mustana!

Koko & mitat

Hanskat kannattaa valita yläkanttiin käsien koon mukaan eli ota suoraan isompi kuin mitä normaalisti käytät. Koot menevät kämmenen leveyden mukaan seuraavasti:

L = 9-11 cm
XL = 11-13 cm
XXL = 13+cm

Muuta

Hanskoissa on ranneresori ja niiden tulisi istua tiukasti käytössä, joten noudata kokotaulukkoa parhaasi mukaan. Jos kokosi on kahden koon välissä, niin suosittelemme ottamaan molemmat koot ja palauttamaan huonommin sopivan. Kämmenpuolella oleva iskusuojauslevy on jämäkkä ja soveltuu kovien tärskyjen vastaanottamiseen. Kämmenpuolen kuviointi on kerännyt kiitosta pitävyydensä puolesta. Hanskoissa on pieni vetoremmi, joka helpottaa pukemista ja joista käsineet voi ripustaa kuivamaan.

– Valmistaja 101inc
– Jämäkät taisteluhanskat
– Vihreät mustilla korostuksilla
– Hyvä sormituntuma
– Resorit
– Suojaavat rakenteet kämmenelle ja rystysille