facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
13 %
Säästä 75,00 €
ALENNUKSESSA
13 %
Jopa 75,00 €

Spiewak B15 Pilottitakki Musta

564,00  489,00 

0 out of 5

Spiewak B15 Pilottitakki Musta, perustuu klassiseen MA-1 -malliin, aito karvakaulus, aito villavuori,  vahva metalli vetoketju.

Erikoismallistoa, rajoitettu saatavavuus!

Poista
(Tuote)Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , Brand:

Kuvaus

Spiewak B15 Pilottitakki Musta, perustuu klassiseen MA-1 -malliin, aito lampaanvilla karvakaulus, vahva messingin värinen metalli vetoketju.

Spiewak B15 Pilottitakki Musta

Tämä takki on todellinen ”blast from the past” ja jäljittelee erinomaisesti niitä alkuperäisiä pilottitakkeja, joita käytettiin toisen maailmansodan aika. Takissa on aito karvakaulus ja villavuori, joten kylmä ei ehdi tulla kovissakaan pakkasissa. Kuten piloteissa yleensä, Spiewak B15 Pilottitakki:sa on resoroidut hihat ja vyötärö. Takki istuu kuin unelma ja on aivan pirullisen komea.

Materiaali

Pintakangas on 100% puuvillaa, kaulus lampaanvillaa ja sisävuori villaa. Hihojen vuori on puolestaan nylonia ja takin toppaus polyesteriä.

Muuta

Takissa on totta kai alkuperäisen malliset taskut, eli napitettavat isot etutaskut ja kynätasku vasemmassa hihassa. Povitaskut ovat ylospäin suunnatut ja molemminpuoliset. Takki suljetaan vahvalla vetoketjulla. Jo valmiiksi komeaa ulkokuosia koristavat hihamerkki vasemmassa hihassa ja pari napitettavaa lisävarusteläppää rintamuksessa. Näitä takkeja ei kovin monella Euroopassa ole, joten jos haluat todella ainutlaatuisen pilotin, älä enää epäröi, vaan valitse B15 Flight Jacket. Spiewak tekee takkinsa aina vain niiden korkeimpien laatustandardien mukaan, joten hyvin hoidettuna takki kestää ainakin ne pari sukupolvea.

Koko

Kuvien mallillla (178cm/75kg) on päällään 42 koko ja hän väittäisi koon olevan likipitäen täydellinen istuvuudeltaan.
– Valmistaja Spiewak & Sons, NYC
– Tyylitelty pilottitakkimalli
– Musta
– Aito karvakaulus
– Todellinen erikoismalli
– Vain yksi kokoa 42 oleva takki saatavilla

 

Lisätiedot

Koko

40, 42

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä