• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Spiewak N1 Deck Jacket Takki Vaalea

Spiewak N1 Deck Jacket Takki Vaalea, Martexin-vahattu pinta, klassikkostatuksen saanut takki perinteikkäältä amerikkalaiselta valmistajalta. Kaksi etutaskua ja yksi povitasku.

965,00 € 772,00 €

Tyhjennä valinta

Spiewak N1 Deck Jacket Takki Vaalea, väri ”tan” eli vaalea/vaaleanruskea, Martexin-vahattu pinta, klassikkostatuksen saanut takki perinteikkäältä amerikkalaiselta valmistajalta – saatavana myös rajoitetusti mustana!

Spiewak N1 Deck Jacket Takki Vaalea

Spiewak N1 Deck Jacket Takki Vaalea, erinomaisista takeistaan tunnettu Spiewak avaa meille valikoimaansa N1 Deck takin muodossa, joten loikataan suoraan sisään ominaisuuksien runsaudensarveen: Takin ainutalaatuisen ulkonäön takana on Martexin -vahakäsitelty puuvillakanvas, joka paitsi parantaa lämmöneristystä kankaan hengittävyydestä tinkimättä, myös pysäyttää veden imeytymisen, jotta loska ja kosteus vain yksinkertaisesti valuvat pois. Lämmin kaulus on mouton-villaa ja sen saa kiristettyä erityisnapilla tiukalle lämmön pitämiseksi inessiivissä. Kaikenkaikkiaan oiva rotsi suomalaiseen talveen – ja tuo kangaspinnan fiilis on jotain sanoinkuvaamatonta. Kaiken hyvän lisäksi takki on todella kevyt kantaa!

Materiaali

Ulkopinta – 100% Martexin vahattua puuvillaa, kaulus 100% Mouton-villaa, Vuori 100% nylonia, luonnonvillakerros vuorien sisällä, hihojen sisustat 100% polyesteriä ja hihojen kerrosvuori 100% polyesteriä. Useimmiten lian saa pois kevyesti harjaamalla, tunkkaisuuden tuulettamalla – mutta tahrat pestään pois vain kuivapesussa, ammattilaisten toimesta! Valmistettu käsin Yhdysvalloissa.

Muuta

Takin lukemattomiin hienoihin yksityiskohtiin kuuluvat lisäksi seuraavat: Yksiosaiset napit, jotka kulkevat pintakankaan läpi, joten irtoavia lankoja ei tarvitse pelätä. Takissa on rukkasenmentävät isot etutaskut ja palopakkasten varalta kiristettävä helma.

Historiaa: Spiewak

Spiewak & Sons on tuottanut huippulaadukkaita vaatteita vuodesta 1904 ja yhtiöllä on vahvat juuret kestävien sekä käytännöllisten vaatteiden valmistajana. Alunperin New Yorkin satamaduunareille ommelluista lampaannahkaliiveistä on tultu siihen, että Spiewak tuottaa nykyään palvelusvaatteet tuhansille lainvalvonnan ammattilaisille sekä ambulanssihenkilökunnalle ja palomiehille. Tämä kansitakki tekee kunniaa firman perinteille eli on lämmin, kestävä, käytännöllinen ja tyylikäs.

– Valmistaja Spiewak NYC – Yhdysvallat
– ”Tan” eli vaaleanruskea
Autenttinen amerikkalainen ”duck cloth” -takki
– Martexin pinnoite hylkii vettä
– Todella miellyttävä päällä

Saatat myös pitää...