• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Spraymaali Pieni 150ml Desert Sniper Hiekka

Spraymaali Pieni 150ml Desert Sniper Hiekka, kätevästi spraymaalipullossa, soveltuu kaikkeen maalaamiseen, 150 ml maalia per purkki, valmistaja Fosco

Laaja valikoima erivärisiä armeija spraymaaleja – nyt myös pienempiä 150ml purkkeja!

8,00 €

Spraymaali Pieni 150ml Desert Sniper Hiekka, kätevästi spraymaalipullossa, soveltuu kaikkeen maalaamiseen, 150 ml maalia per purkki, valmistaja Fosco

Spraymaali Pieni 150ml Desert Sniper Hiekka

Jos olet halunnut koristella kulkuneuvoasi, airsoft-aseita, vanereita, lavasteita, taisteluvermeitä tai huonekalujasi aidoilla armeijaväreillä, niin nyt löytyy saksalaisen Fostexin kuumimmat spraymaalit Agentin hyllystä. Nyt astetta pienempi koko, joka on erityisen näppärä pienempiä projekteja, kuten pienoismallien maalaamista tai kuula-aseiden tuunausta varten.

Ohjeita maalaamiseen

Maalipinta on pöykuiva 10-20 minuutin kuluessa. Tarttumiskuiva n. 45 minuutissa. Maalipinta on täysin kuiva ja kovettunu 16 tunnin kuluttua, jolloin seuraavan maalikerroksen voi lisätä. Kestää 110 celsiuksen lämpötilan.

Muuta

Paketti sisältää yhden 400 ml maalipurkin. Kiiltotaso on matta. Laaja valikoima spraymaaleja on saatavana verkkokaupastamme ja myymälästämme. Suosituimmat väri ovat klassinen armeijanvihreä eli NATO Green, kiiltävä musta, vaalea desert/hiekka, taistelulaivanharmaa. Maaleja on tarjolla myös isommissa yhden litran purkeissa väreissä NATO Green ja metsänvihreä. Hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi löydät spraymaalien seasta myös loistavan pohjamaalin ja pinnoitteen!

– Valmistaja Fosco
– Kätevä pienempi 150 ml spraymaalipurkki
– Väri Desert eli vaalea hiekka
– Erinomainen maali kulkuneuvoja ja varusteita varten

Saatat myös pitää...