facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Spyderco Delica taittoveitsi suoraterä

119,99 

0 out of 5

Sypdervo Delica suoraterä, taittoveitsi, kirkasterä, musta komposiittikahva, klipsi, klassikon uusin versio

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Varasto loppu

Kuvaus

Sypderco Delica taittoveitsi suoraterä, taittoveitsi, kirkasterä, musta komposiittikahva, klipsi, klassikon uusin versio

Spyderco Delica  suoraterä

Maailmankuulun veitsivalmistajan Spydercon taru alkoi aikanaan kahden loistavan veitsimallin avulla: he toivat meille Enduran ja Delican. Myyntivaltteina olivat keveys, yksikätinen operointi ja kohtuullinen hinta yhdistettynä erinomaiseen luotettavuuteen. Kummankin veitsimallin kehitys on jatkunut siitä saakka ja nyt voimmekin ylpeänä esitellä Spyderco Delica taittoveitsi uusimman iteraation. Nelonen on kaikin puolin parempi kuin kolmonen, sillä Spyderco on tarkkaillut veitsen käytön vaatimuksia entistä pidemmälle ergonomian ja käytettyjen raaka-aineiden kautta.

Paino & mitat

Kokonaispituus: 181 mm.
Suljettu pituus: 108 mm.
Terän paksuus: 2.5 mm.
Terän pituus: 73 mm.
Terän leikkaava osuus: 65 mm.
Painoa 71 grammaa.

Materiaali

Terä on valmistettu Vg-10 teräksestä. Kahva on puolestaan FRN (Fiberglass Reinforced Nylon) -komposiittia.

Muuta

Veitsen rakenne on kaikista pienistä twiikkauksista huolimatta pysynyt tutun turvallisena. VG-10 terät on edelleen teroitettu Spydercon patentoimalla tyylillä pitkäikäisen terän aikaansaamiseksi, mutta erityisesti vahvemman teränkärjen luomiseksi. Näin Delica pistää ja leikkaa entistä tehokkaammin. Terän niskaan on lisätty peukalogrippi, jonka avulla leikkausvoimaa saa entistä enemmän paksumpien pakkausmateriaalien tai pintakerrosten avaamiseen. Parannellut fosforipronssiset laakerit pitävät avausliikkeen sulavana ja jouheana käytön jatkuessa vuosia. Delican rakenne on myös täysin avattavissa ruuvein kiinnitetyn kahvan ansiosta, joten puhdistus ja hienosäätö sujuvat helposti. Lisätään pottiin vielä neliasentoinen tarvikeklipsi, jolla veitsen saa juuri haluamallaan tavalla kyytiin. Delica on täydellinen työkalu taitettavaa terää tarvitsevalle.

– Valmistaja Spyderco, USA
– Klassinen taittoveitsimalli
– Yksikätisesti operoitava
– Suoraterä
– Kirkasterä
– Musta komposiittikahva
– Tarvikeklipsi

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä