facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Spyderco Manbug Taittoveitsi Suoraterä

98,00 

0 out of 5

Spyderco ManBug Taittoveitsi Suoraterä, kirkasterä, musta FRN-kahva, kompakti ja kevyt. Tutustu tarkemmin alla olevaan tuotetekstiin….

Varasto loppu

Kuvaus

Spyderco ManBug Taittoveitsi Suoraterä, silea/kirkasterä, musta FRN-kahva, kompakti

Spyderco ManBug Taittoveitsi Suoraterä

Spydercon veitsiä käyttäneillle ja aiheeseen enemmän perehtyneille on kaiketi tullut edes jossain määrin tutuksi firman LadyBug -veitsimalli. Kyseessähän on kätevä ja kompakti klipsitön taittoveitsi, joka kulkee kuin huomaamatta mukana taskussa tai auton keskikonsolissa. Joillekin veitsi ei kuitenkaan ollut ihan optimaalinen käytössä, joko nimensä tai pikkuruisen kokonsa vuoksi. Tuloksena LadyBugin jatkuvasta evoluutiosta on astetta miehisempi Spyderco ManBug taittoveitsi, joka on hiukan isompi ja sopivampi isoihin lapasiin.

Koko & paino

Pituus avattuna: 113 mm.
Pituus suljettuna: 64 mm.
Terän paksuus: 2.5 mm.
Terän pituus: 49 mm.
Leikkaava osuus terästä: 44 mm.
Painoa: 19 grammaa.

Materiaali

Spyderco Manbug suoraterä on valmistettu VG-10 teräksestä. Kahvan materiaali on puolestaan FRN (Fiberglass Reinforced Nylon) -komposiittia.

Muuta

Suosittelisimme tätä työkalua erityisesti pakkausten kanssa puljaaville ihmisille. Terä leikkaa kuin unelma ja se myös pitää teränsä erinomaisesti. Terän takana on pieni peukalogrippi, jonka avulla leikkaat paksumpaakin pahvia tai muovia helposti. ManBugiin lisätty klipsi taas auttaa pitämään veitsen mukana vaikkapa rintataskussa tai housujen etutaskussa, josta sen aina helposti käyttöön. ManBug on Spydercon tyyliin täysin yhdellä kädellä operoitava ja lukittuu avonaisena kahvan sisäisen kielilukon turvin. Tutustu tästä tästä Spyderco veitsenteroitusjärjestelmään, nimeltä: Spyderco Triangle Sharpmaker Teroitin.

– Valmistaja Spyderco, USA
– Kompakti taittoveitsi
– Kirkasterä
– Vg-10 terästä
– Komposiittikahva
– Kynäklipsi
– Suoraterä
– Painoa vain 19 grammaa

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä