• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
 • Puhelin: 010-6173701
 • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
 • Tilaa uutiskirje

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Spyderco Triangle Sharpmaker Teroitin

Spyderco Triangle Sharpmaker Teroitin, monipuolinen teroitin eri veitsityypeille, kahdet teroituskivet, suojat ja teline, opetus-DVD. Katso tästä Spyderco veitsi valikoimamme!

Testivoittaja!

135,00 €

Spyderco Triangle Sharpmaker Teroitin, monipuolinen teroitin eri veitsityypeille, kahdet teroituskivet, suojat ja teline, opetus-DVD.

Spyderco Triangle Sharpmaker Teroitin

Tässäpä on jokaisen veitsenteroittajan unelmatyökalu, jolla sujuu kaikenlaisten erimallisten veitsien teroitustyö. Siistissä laatikossa toimitettava laite avataan ja laitetaan käyttökuntoon kätevän tukiaseman pohjalta. Asenna aluksi perusteroitukseen tarkoitetut keskikarkeat korkea-alumiiniset teroituskivet niihin tarkoitettuihin koloihin. Ennen teroitusten aloittamista MUISTA KÄYTTÄÄ TERÄSUOJIA! Sitten tuet toisen kädellä ja teroitat toisella. Vaihda kivet viimeistelyyn tarkoitettuihin vaaleampiin kiviin ja toista toimenpiteet. Kaikissa kivissä on sileä puoli suoria teriä varten, kärjet sahalaitaisia teriä varten ja urat kärkiä varten. Uralla teroitat myös kalastuskoukut, vieheet, tikat, nuolenkärjet ja naskalit. Kun liuutat veistä kiveä pitkin ylhäältä alas älä paina veistä hellästi kiveä vasten, näin kuinka Spyderco asiantuntija teroitti veistä ja hän ei todellakaan paljoa painanut veistä vaan antoi veitsen melkeinpä liukua kiveä pitkin alas, riittävä määrä vetoja on noin 7-10 ja sitten vaihto toiseen kiveen. Toista niinkauan kuin koet tarpeelliseksi.

Opetusvideo

Teroittimen mukana toimitetaan DVD, jota katsomalla opit laitteen käyttötavat ja oikean, tehokkaan teroitusmetodin. Video on myös ehkä hauskin pätkä, jonka Agentti on pitkään aikaan nähnyt. Videota on tuskin päivitetty sitten 90-luvun alun, grafiikat ovat mahtavia, kuten musiikitkin. Paljon hienoja hiustyylejä. Mutta video tekee mitä lupaa ja opettaa perusniksit yhtä vankalla ammattitaidolla kuin Ressu Redford, joka aikanaan esitelmöi meille Saturnuksen renkaista. 90-luku, never forget!

Useiden veitsenteroitus testien voittaja!

– Valmistaja Spyderco, USA
– Monipuolinen teroituslaite
– Teroita veitset ja muut työkalut
– Mukana opetusvideo

Jos jokin haluamasi Spyderco veitsi tai teroitin malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

Saatat myös pitää...

 • Spyderco Persistence G10 Taittoveitsi Suoraterä
  Varasto loppu

  Spyderco Persistence G10 Taittoveitsi Suoraterä

  79,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu
 • Spyderco Tenacious G10 Taittoveitsi Suoraterä Musta
  Varasto loppu

  Spyderco Tenacious G10 Taittoveitsi Suoraterä Musta

  89,00 €
  Lue Lisää Pikakatselu