• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
3kpl jäljellä

Stanley Classic Vacuum Bottle Termospullo 750ml Vihreä

Stanley Classic Vacuum Bottle Termospullo 750ml Vihreä, kauniisti vasaralakattu pinta, erittäin laadukas, mukana muki, näppärä ja kestävä, kätevä kiertokorkki, valmistaja Stanley – USA

Tähän termariin mahtuvat tyylikkäästi koko päivän kaakaot, teet ja kahvit!

59,00 €

Stanley Classic Vacuum Bottle Termospullo 750ml Vihreä, kauniisti vasaralakattu pinta, erittäin laadukas, mukana muki, näppärä ja kestävä, kätevä kiertokorkki, valmistaja Stanley – USA

Stanley Classic Vacuum Bottle Termospullo 750ml Vihreä

Huipputärkeä apuväline sekä arkikäytössä että retkivarustuksessa. Silloin kun pitää nauttia lämmintä juotavaa tai vaihtoehtoisesti kylmää, niin jenkkiläinen Stanley työstää kyllä aika pitkälle markkinoiden parhaat termokset hinta- eli laatusuhteeltaan. Termoksen metallinen pinta on upeasti vasaramaalattua laatua, tuplavakuumirakenne ei vuoda lämpöä ja yksikätiseen käyttöön suunniteltu sulkunappi tekee esimerkiksi kahvin nauttimisesta ilon tänä nykyisenä älypuhelinaikana.

Materiaali

Ruostumatonta terästä. Kiertokorkkimainen kansi muovia. BPA-vapaa tuote. Kaiken kruunaa kaunis vasaralakattu pinta.

Mitat

Painoa 816 grammaa tyhjänä. Termoksen mitat muki kiinnitettynä 86mm x 86mm x 300 mm. Termoksen tilavuus siis 750ml ja irtoavan mukin tilavuus noin. Mukaan kiinnittyvän mukin tilavuus noin 2 dl.

Muuta

Näitä termareita käyttävät kaikenmaailman väki pelastushenkilökunnasta, insinööreihin ja metsureista poliiseihin. Stanleyn laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin, luottavat yleisesti ne hektiseen toimintaan joutuvat ammattilaiset, joiden kahvihetkiä eivät pienet tärskyt haittaa. Pyöri Stanleysi sitten repussa, auton takakontissa tai vaikka paloauton lattialla, juomasi aina valmiina nautittavaksi. Helppo käyttää, pakata ja pitää puhtaana. Eikä muuten vuoda. Termos on helppo pitää puhtaana, koska pesua tarvitsevat osat irtoavat helposti ja ovat riittävän isoja jotta eivät pääse helpolla hukkumaan!

Täältä löydät kaikki Agentin erinäiset Stanley-juomatarvikkeet kätevästi samasta paikasta!

– Valmistaja Stanley-PMI, Seattle, USA
– Huippulaadukas termoskannu
– Vihreä vasaralakattu pinta
– Irroitettava muki
– BPA-vapaa
– Ruostumatonta terästä
– 750 ml tilavuus
– Pitää juomasi kuumana 5-6 tuntia
– Ja jääkylmänä 24+ tuntia

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!