facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Armeijan Juhlakesälakki

239,00 

0 out of 5

Harvinaisuus! Suomen Armeijan Juhlakesälakki, Valtion Pukutehtaan valmistama Suomen armeijan juhlakesälakki m/49, tumman sininen, kokardilla

Poista

Kuvaus

Suomen Armeijan Juhlakesälakki, Valtion Pukutehtaan valmistama Suomen armeijan juhlakesälakki m/49, tumman sininen, kokardilla

Suomen Armeijan Juhlakesälakki, upseerimalli

Nyt on kuulkaa niin, että ois myynnissä ehta palanen suomalaista sotilashistoriaa. Ostimme tämänkin päähineen sotilasuransa päättäneeltä kaverilta kauan sitten sillä ehdolla, että lakki pääsee kunnon kotiin ja paraatipaikalle. Armeijansa käyneet tietävät, että näitä koppalakkeja käytetään juhlalakkeina, mutta nyt on kyseessä korkeampiarvoisen upseerin versio aidolla PV:n kokardilla. Sanomattakin on selvää, ettei tälläisiä päähineitä liiku markkinoilla kuin muutamia vuosittain, joten keräilijät huomio! Lakki on iskemätön ja uudenveroisessa kunnossa, eikä pitkän säilömisenkään jälkeen ole joutunut koiperhosten saaliiksi.

Materiaali

Villakangasta. Nahkapanta, leijonanapillinen koristepunos ja metallikokardi.

Muuta

Kerrataanpa vielä. Kyseessä on harvinainen, aito ja huippulaadukas laivastolakki, joita tipahtelee myyntiin todella harvoin. Älkää siis murehtiko, jos sopivia kokoja tai versioita ei näy, sillä niitä ei yksinkertaisesti eetteristä löydy. Meilläkään ei näitä harvinaisuuksia ole kuin muutamia, joista luovumme vain harvoin. Toki voitte laittaa viestiä mailiosoitteeseen agentti@salainenagentti.fi ja kysellä lakkien tai muun harvinaisen armeijakaman perään, jolloin katsomme mitä aarreholvimme kätköistä löytyy.

– Suomen Armeijan kesäjuhlapuvun koppalakki
– Valmistaja Valtion Pukutehdas
– Tumman sininen
– Villakangasta
– Aito palvelusvaate
– Upseerin varuste
– Kokardi sinisellä pohjalla

Lisätiedot

Väri

Koko

56, 57

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä