• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa, aito Suomen armeijan kuskin hattu, runsaasti käytetty, paksua villaa, nahkainen hikinauha, ilman kokardia, erinomaisessa kunnossa, tämä hattu on todella pieni – kokoa 6 3/4 eli 55!

Tämä malli on poistettu käytöstä ja korvattu erinäisillä lippalakeilla. Harvinaista herkkua siis!

99,00 €

Tyhjennä valinta

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa, aito, käytetty Suomen Armeijan Palveluslakki, autokuskien käyttämä, alkuperäinen malli peräisin 1920-1940 -luvuilta

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa

Lyödään myyntiin lisää Agentin rekvisiittapuolen helmiä eli aito Suomen armeijan virallinen palvelushattu, joka on hyväkuntoinen, vaikka toki käytetty. Materiaalina on käytetty sarka-tyylin hengessä paksua villaa ja lakin sisäpuolella on tuhti nahkainen hikinauha. Lakki on malliltaan kokarditon ja hyvin perusmallinen, jopa anonyymi. Kuskienhan pitää olla paikalla ja näkymättömissä.

Muuta

Tämä lakki on ollut jonkun sen aikaisen ”VIP-kuskin” tai vastaavan käytössä aikanaan, mutta ei kovin montaa kertaa. Nähtävästi lakki on käynyt pari kertaa päässä edustuskäytössä ja sitten lakkien käyttöä on muutettu ohjesäännössä tai muuta vastaavaa, sillä nykyään näitä ei kovin usein juhlien kuskeilla tai itsenäisyyspäivän vastaanotoilla näe. Lakissa ei ole vuosilukua selkeästi esillä, mutta veikkaamme sen valmistusvuosikymmeneksi 60-70 -lukuja.

– Aito Suomen Armeijan autokuskin lakki
Villakangas
– Harmaa
– Musta lippa
– Nahkainen hikinauha
– Valmistaja otaksuttavasti Valtion Pukutehdas
– Erittäin hyväkuntoinen, vaikkakin käytetty

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!