facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa

99,00 

0 out of 5

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa, aito Suomen armeijan kuskin hattu, runsaasti käytetty, paksua villaa, nahkainen hikinauha, ilman kokardia, erinomaisessa kunnossa, tämä hattu on todella pieni – kokoa 6 3/4 eli 55!

Tämä malli on poistettu käytöstä ja korvattu erinäisillä lippalakeilla. Harvinaista herkkua siis!

Poista

Kuvaus

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa, aito, käytetty Suomen Armeijan Palveluslakki, autokuskien käyttämä, alkuperäinen malli peräisin 1920-1940 -luvuilta

Suomen Armeijan Kuskin Lakki Harmaa

Lyödään myyntiin lisää Agentin rekvisiittapuolen helmiä eli aito Suomen armeijan virallinen palvelushattu, joka on hyväkuntoinen, vaikka toki käytetty. Materiaalina on käytetty sarka-tyylin hengessä paksua villaa ja lakin sisäpuolella on tuhti nahkainen hikinauha. Lakki on malliltaan kokarditon ja hyvin perusmallinen, jopa anonyymi. Kuskienhan pitää olla paikalla ja näkymättömissä.

Muuta

Tämä lakki on ollut jonkun sen aikaisen ”VIP-kuskin” tai vastaavan käytössä aikanaan, mutta ei kovin montaa kertaa. Nähtävästi lakki on käynyt pari kertaa päässä edustuskäytössä ja sitten lakkien käyttöä on muutettu ohjesäännössä tai muuta vastaavaa, sillä nykyään näitä ei kovin usein juhlien kuskeilla tai itsenäisyyspäivän vastaanotoilla näe. Lakissa ei ole vuosilukua selkeästi esillä, mutta veikkaamme sen valmistusvuosikymmeneksi 60-70 -lukuja.

– Aito Suomen Armeijan autokuskin lakki
Villakangas
– Harmaa
– Musta lippa
– Nahkainen hikinauha
– Valmistaja otaksuttavasti Valtion Pukutehdas
– Erittäin hyväkuntoinen, vaikkakin käytetty

Lisätiedot

Koko

55

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä