facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Armeijan Sotilaskuskin Lakki

129,00 

0 out of 5

Suomen Armeijan Sotilaskuskin Lakki, aito Suomen armeijan virallinen palvelushattu, hyväkuntoinen, tämä hattu on kokoa 55, valmistaja Valtion Pukutehdas

Hurr hurr! Tööt tööt!

Poista

Kuvaus

Suomen Armeijan Sotilaskuskin Lakki, aito käytetty Suomen armeijan palveluslakki, erittäin pieni koko, valmistaja Valtion Pukutehdas

Suomen Armeijan Sotilaskuskin Lakki

Nyt tarjolla Agentin rekvisiittapuolen helmiä eli aito Suomen armeijan virallinen palvelushattu, joka on hyväkuntoinen, vaikka toki käytetty. Materiaalina on käytetty sarka-tyylin hengessä paksua villaa ja lakin sisäpuolella on tuhti nahkainen hikinauha. Lakki on mallia perinteinen eurooppalainen/brittiläinen kuskin lakki, joita käytettiin edustuskuskien päähineinä ja limusiinikuskien varusteena myös täällä koto-Suomessa.

Muuta

Lakki on todella pientä kokoa, sillä edes meidän erittäin pienipäinen varastopäällikkömme ei saanut normaalisti 57 kokoista päätään hattuun ilman survomista. Joten emme survoneet. Toisaalta lakki on tarkoitettu pidettäväksi hyvin korkealla pään päällä.

– Aito armeijan kuskin lakki
– Villakangas
– Harmaa
– Nahkainen hikinauha
– Valmistaja otaksuttavasti Valtion Pukutehdas
– Ollut käytössä suomalaisella sotilaskuskilla
– Erittäin hyväkuntoinen, vaikkakin käytetty
– Pieni koko, n. 55-56

Lisätiedot

Koko

55

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä