facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Armeijan Talvijuhlapuvun Karvalakki

239,00 

0 out of 5

Suomen Armeijan Talvijuhlapuvun Karvalakki, tummansininen, kokardilla, Valtion Pukutehtaan valmistama, upseerin, juhlapuvun karvalakki m/39, tarjolla vain koko 57

Todellinen harvinaisuus!

 

Poista

Kuvaus

Suomen Armeijan Talvijuhlapuvun Karvalakki, tumman sininen, kokardilla, Valtion Pukutehtaan valmistama, upseerin, juhlapuvun karvalakki m/39

Suomen Armeijan Talvijuhlapuvun Karvalakki

Nyt on kuulkaa niin, että ois myynnissä ehta palanen suomalaista sotilashistoriaa. Ostimme tämänkin päähineen sotilasuransa päättäneeltä kaverilta kauan sitten sillä ehdolla, että lakki pääsee kunnon kotiin ja paraatipaikalle. Armeijansa käyneet tietävät, että näitä karvalakkeja käytetään paraati-/lomalakkeina, mutta nyt on kyseessä upseerin versio aidolla Puolustusvoimien kokardilla. Sanomattakin on selvää, ettei tälläisiä karvalakkeja liiku markkinoilla kuin muutamia vuosittain, joten keräilijät huomio! Lakki on iskemätön ja uudenveroisessa kunnossa, eikä pitkän säilömisenkään jälkeen ole joutunut koiperhosten saaliiksi.

Materiaali

Villakangasta. Karvareunus villaa. Metallikokardi.

Muuta

Kerrataanpa vielä. Kyseessä on harvinainen, aito ja huippulaadukas karvalakki, joita tipahtelee myyntiin todella harvoin. Älkää siis murehtiko, jos sopivia kokoja tai versioita ei näy, sillä niitä ei yksinkertaisesti eetteristä löydy. Meilläkään ei näitä harvinaisuuksia ole kuin muutamia, joista luovumme vain harvoin. Toki voitte laittaa viestiä mailiosoitteeseen agentti@salainenagentti.fi ja kysellä lakkien tai muun harvinaisen armeijakaman perään, jolloin katsomme mitä aarreholvimme kätköistä löytyy.

Tutustu tästä aitoon Suomen Armeijan Upseerinmantteliin!

– Suomen Puolustusvoimien talvijuhlapuvun karvalakki m/39
– Valmistaja Valtion Pukutehdas
– Tumman sininen
– Villaa
– Aito palvelusvaate
– Upseerin varuste
– Puolustusvoimien kokardi sinisellä pohjalla

Lisätiedot

Koko

57, 58

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä