Varasto loppu

Suomen Armeijan Upseerinmantteli Harmaa

Suomen Armeijan Upseerinmantteli Harmaa, Suomen Armeijan päällystakki, harmaa, upseerimalli, karvakaulus, aito ja pistämättömässä kunnossa, saatavana koko 48

225,00 €

Tyhjennä valinta

Suomen Armeijan Upseerinmantteli Harmaa, Suomen Armeijan päällystakki, harmaa, upseerimalli, karvakaulus, pistämättömässä kunnossa

Suomen Armeijan Upseerinmantteli Harmaa

Aito Suomen Armeijan Upseerin paraatitakki. Näitä ei aivan hirveän usein tule saataville, joten harrastajat huomio! Takki on erinomaisessa kunnossa, kuten kuvista näkyy. Kokonaisuuteen ei kuulu vyötä, vaan kuvissa käytettiin tuuraajana myymäämme valkoista Web Beltiä.

Materiaali

Villakangasta ja sisävuori polyester-puuvillaa. Paikkat lisävuorelle – myydään erikseen. Karvakaulus on irroitettava ja materiaaliltaan tekokarvaa. Sisävuorta koristaa Valtion Pukutehtaan logo.

Muuta

Takissa on viistoitetut etutaskut ja povarit molemmin puolin. Hihoissa on polettipaikat ja niissä kiinni sotilasmestarin arvomerkit. Hienot ovat ja hieno on tuo sotilasarvokin, joten lähi-Alkoon tai Alepaan mennessä otetaan ne reservin rivimiestenkin käytössä olevat merkit irti, eiks jeh?

– Valmistaja Valtion pukutehdas
– Harmaa
– Villakangasta
– Erinomaisessa kunnossa
– Mukana irroitettava karvakaulus
Sotilasmestarin arvomerkit

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus