facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Armeijan Varustevaraston Mysteeripaketti

49,00 79,00 

0 out of 5

Suomen Armeijan Varustevaraston Mysteeripaketti, ruskeaan paketointipaperiin käärittä yllätysesine/-asia, avaamattomia, mukana alkuperäiset pakettikortit

Tämä ainutlaatuinen lahjapaketti historiaintoilijalle ja kaverille, jolla on jo kaikkea!

Poista

Kuvaus

Suomen Armeijan Varustevaraston Mysteeripaketti, ruskeaan paketointipaperiin käärittä yllätysesine/-asia, avaamattomia, mukana alkuperäiset pakettikortit

Suomen Armeijan Varustevaraston Mysteeripaketti

Onko lahjan ostamisen aika ja vastaanottajalla on jo kaikkea? Tykkääkö päivänsankari sotahistoriasta ja uniikeista esineistä? Agentin rekvisiittavaraston inventaariosta löytyi pikkuläjä tälläisiä sota-ajan ja sotien jälkeiseltä ajalta tuttuja ruskeisiin paketointipapereihin säilöttyjä ylläripaketteja, joita ei olla koskaan availtu, eikä kenelläkään Agentin henkilökunnasta ole mitään hajua siitä mitä näissä oikeasti on. Tai no, paketin ulkokuori antaa jotain vihjeitä. Lue lisää alta!

Muuta

Tälläinen tuotehan on Agentinkin varastoista aikamoinen erikoisuus ja haastava kuvailla, sillä vaikka paketit ovat kuvistakin katsoen ilmeisen makeita, niin sisällöstä ei ole takuita kuin sen verran mitä pakettikortista selviää. Paketteja on kahta sorttia. Pienempi S-koon paketti on Naarajärven Varavankilaan osoitettu ”pussi potilaan pikkuesineitä varten” ja on ilmeisesti erikseen käytetty kangaspussi, johon hoitoon tulleen omaisuus on laitettu kirjaamisen yhteydessä. Isompi L-koon paketti on puolestaan Ilmajoen Lääkintävarikolle osoitettu paketti, jonka sisältö kuvaillaan sanoilla ”alushousut” ja kyllä painonsa puolesta jokin pehmoinen vaatekappale sisällä varmaankin lymyilee. Paketit ovat koottain samankokoisia ja ulkopuolisesti identtisiä merkinnöiltään. Tuotekuvista näet tarkemmin numerosarjat, fontit ja merkinnät. Nähtävästi paketit on varastoitut 50-60-luvulla.

Muut myymämme aidot armeijan ylijäämätuotteet löydät täältä!

– Suomen Armeijan Varustevaraston tarvikepaketti
– Sisältö mysteeri
– Avaamattomia
– Lahja henkilölle jolla on jo kaikkea
– Alkuperäiset pakettikortit
– Alkuperä n. 40-50 -luvulta

Lisätiedot

Koko

S, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä