facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Armeijan Yliluutnantin Palvelustakki

290,00 

0 out of 5

Suomen Armeijan Palvelustakki, yliluutnantin arvomerkit, harmaa, kokoa 52, käytetty, hyväkuntoinen, valmistaja Valtion Pukutehdas

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Suomen Armeijan Yliluutnantin Palvelustakki, harmaa, puvunkoko 50, vaakunanapit, käytetty, hyväkuntoinen, aito ja alkuperäinen, valmistaja Valtion Pukutehdas

Suomen Armeijan Yliluutnantin Palvelustakki

Suomen Armeijan Palvelustakki Yli-Ltn ; No nyt löytyi tämmöttii Agentin varastoista löytyy aikamoinen sortimentti Suomen armeijan ja laivaston kamppeita. Niiden läpikäyminen on sen verran kuluttavaa puuhaa, että laitamme myyntiin aina jokusen kokonaisuuden kerrallaan perusteellisen kuntokartoituksen jälkeen. Tällä kertaa laatikostosta arpoutui esiin jokunen kappale Suomen Armeijan harmaita palvelustakkeja malliväliltä M39-65, joista tämä takki on sitä uudempaa sorttia – yliluutnantin arvomerkein vieläpä. Hartioissa on vielä kypärällä ja tykeillä koristellut olkamerkit, jotka kaiketi viittavaat takin olleen palveluskäytössä joko Uudenmaan tai muun rannikkoalueen rannikkotykistössä.

Materiaali

55% polyesteriä 45% villaa. Kuivapese, ole hyvä.

Muuta

Kyseessä on Valtion Pukutehtaan vaate, joka käytännössä meinaa korkeinta mahdollista laatua vaatesaralla. Takissa on povarit ja läpälliset rintataskut. Kainaloissa metallivahvisteiset tuuletusaukot. Takin koko on 50, joka istui erinomaisesti mallina toimineelle 175cm/72kg miekkoselle.

– Valmistaja Valtion Pukutehdas, Suomi
Suomen Armeijan palveluspuku
– Harmaa
– Suomen Leijona -napit
– Polyesterpuuvillaa

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä