facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Suomen Laivaston Juhlapuku Paidalla ja Vöillä

399,00 

0 out of 5

Suomen Laivaston Juhlapuku Paidalla ja Vöillä, tummansininen puku, valkoinen kauluspaita ilman nappeja, housut kokoa 46, takki kokoa 48 eli pieniä ovat, ankkurinapit, käytetty, hyväkuntoinen, 100% villaa, valmistaja Valtion Pukutehdas

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Suomen Laivaston Juhlapuku Paidalla ja Vöillä, tummansininen puku, valkoinen kauluspaita ilman nappeja, housut kokoa 46, takki kokoa 48 eli pieniä ovat, ankkurinapit, käytetty, hyväkuntoinen, 100% villaa, valmistaja Valtion Pukutehdas

Suomen Laivaston Juhlapuku Paidalla ja Vöillä

Agentin varastoista löytyy aikamoinen sortimentti Suomen armeijan ja laivaston kamppeita. Niiden läpikäyminen on sen verran kuluttavaa puuhaa, että laitamme myyntiin aina jokusen kokonaisuuden kerrallaan perusteellisen kuntokartoituksen jälkeen. Nyt kyseessä oleva tummansininen – ja tällä tarkoitamme miltei mustaa – Suomen laivaston juhlapuku on erinomaisessa kunnossa käytetyksi vaatesetiksi. Ankkurinapit ovat ilmeikkäät ja taatusti maailmankaikkeuden miehisimmät napit. Kaikki tallella. Koska puku on teetetty alkuperäiselle käyttäjälleen on kokopolitiikka seuraavanlaiseksi arvioitu ilman tarkkoja kokomerkintöjä: Housut ovat puvunkoossa 46 eli todella pienet ja takki 48 (hartiat ovat aavistuksen kokoaan leveämmät). Koon puolesta näihin menisi sellainen 175+ senttinen ja 70+ kiloinen solakka suomalainen mies.

Materiaali

100% villaa. Sisävuori polyesteriä. Kuivapese. Paita on joustinpaidan puuvillainen tuote ja pirun hyvä kotimainen sellainen. Kalvosinnapit ja paidannapit kuuluu hankkia paitaan erikseen. Ne eivät kuulu kauppaan.

Muuta

Kyseessä on Valtion Pukutehtaan vaate, joka käytännössä meinaa korkeinta mahdollista laatua vaatesaralla. Takissa on povarit ja läpälliset etutaskut. Housut ovat aika perinteiset suorat juhlahousut etutaskuilla ja takataskuilla.

– Valmistaja Valtion Pukutehdas, Suomi
– Laivaston juhlapuku
– Tummansininen päällyspuku
– Valkoinen kauluspaita ilman nappeja tai kalvoisimia
– Kaksi eriväristä puvunvyötä, sininen ja valkoinen
– Koko 46 (housut) 48 (takki)
– Ankkurinapit
– Villaa
– Käytetty
– Pestynä kuin uusi

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä